TDragon Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Natomiast to mój kozak DR 125: http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Suzuki/DR,125/45025 Cena jaka mnie interesuje to 3200zł. Po remoncie na co posiadam dowody (wałek, dźwigienki, zawory, tłok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaaro Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 witam Mam Dr 125 w częściach i próbuje ją złożyć. Niestety bez dobrej książki idzie mi to bardzo powoli. Brakuje w nim paru części i cały czas odkrywam brak kolejnych drobiazgów. Bylem nawet w autoryzowanym serwisie Suzuki, ale nie mieli tam instrukcji do tego modelu. Przeszukałem Google i fora i wszystkie linki są niestety nie aktualne. Czy ktoś z Was ma serwisówkę do tego motoru? Język dowolny, no może poza chińskim... Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDragon Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 (edytowane) Jeżeli jesteś tak samo dobrym mechanikiem jak "wyszukiwaczem". To radze Ci nie zabieraj sie za naprawe, zajmij sie swoją praca i zleć to komuś. Edytowane 15 Listopada 2008 przez TDragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozol Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Na forum ludzie wstawiają czasem servisówki i jak nie mozesz znaleść przez google to skorzystaj z funkcji "szukaj" i sprawdz czy może ktos juz udostepnił servisówki. ja miałam od kogoś z forum, ale tylko do suzuki dn 125, ale ze 3miesiecy temu, więc od tej pory może juz ktos wrzucił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 jak kupie dr to po ilu sezonach juz bedzie potrzebna iwkesza moc? co jakis czas trzeba cos w nim robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lomaxpl Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Bezel - DR 125 to moje pierwsze moto, pojezdzilem z przerwą, bo dopadla mnie raczej powazna awaria,ale wyszedlem z tego, no ale odpowiedz..... mi starcza do jazdy i wszedzie wjezdzam,ale tak naprawde zabraklo mi mocy po probnej jezdzie na 350, po miesiacu od zakupu hehe ;) Chcę swoją sprzedac, jest igiełka, ale jesli nie opchnę jej za konkretny pieniadz,to jezdzic bede nadal bez narzekania, bo jeszcze duzo do nauki zostalo ;) Jak to Twoj pierwszy motocykl, to sezon, moze góra dwa. Jaaro - szukaj kilka stron wstecz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Głupie pytanie na ile Ci starczy.Moze ci starczyc na miesiąc a moze na 5 lat. Zalezy jak jezdzisz i jak podchodzic do mototocykli enduro i jakie masz wymagania oraz ambicje. Jesli chcesz dobrze jezdzic i bawic sie w tym sporcie na całego, a masz troche zdolności to szybko ci sie znudzi. Ale jesli kupujesz tylko zeby sobie pojezdzic to na troche Ci starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 (edytowane) Witam !!! Moze ktos jest zainteresowany kupnem DR 350 !!!! link do mojego ogłoszenia http://www.allegro.pl/item491789017_suzuki...negocjacji.html Edytowane 30 Listopada 2008 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Jak sie zamienisz za moją dr to sie dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozol Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam !!! Moze ktos jest zainteresowany kupnem DR 350 !!!! link do mojego ogłoszenia http://www.allegro.pl/item491789017_suzuki...negocjacji.html Jest taki dział jak "Giełda", tam ten post będzie chyba bardziej odpowiedni. Pzdr! zoz0l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) Jak sie zamienisz za moją dr to sie dogadamy. hehheheh to wogole daje rade w terenie ????? :icon_razz: Edytowane 1 Grudnia 2008 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lomaxpl Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) hehheheh to wogole daje rade w terenie ????? Pewnie że daje rade, nie jest to rakieta, asfaltu nie zrywa, skał nie wyrywa, ale wjedzie gdzie potrzeba a i niemałe kuku można sobie zrobić :D Jak to ujął dziś mój moto towarzysz: "nie liczy się moc, lecz Energia Kinetyczna jadącego motocykla" - choinki ścina się tak samo jak mocnymi maszynami - wiem coś otym ... prawda? ;-) A podsumowując ostatecznie sprawę mocy, tego czy to jedzie czy nie jedzie. Z perspektywy osób które jeżdzą na mocniejszych maszynach, to DR 125 jest słaba i ich proszę o nie wypowiadanie się na DR krytycznie - to mało konstruktywna krytyka, w dodatku subiektywna :P Natomiast z perspektywy osób dla których ma być to pierwsze moto, do tego chcą czasem pobrykać w lekkim (czasem średnim) terenie, to jest to motorek idealny. Amen. Stop. Edytowane 2 Grudnia 2008 przez lomaxpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 hehheheh to wogole daje rade w terenie ????? :icon_razz: Byś sie ździwił:) Nie moc silnika lecz technika, zrobi z Ciebie zawodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) Byś sie ździwił:) Nie moc silnika lecz technika, zrobi z Ciebie zawodnika. Kolego jak pojezdzisz tyle lat ile ja to pogadamy co do techniki POZDR !!! P>S W sumie masz racje masz dopiero 15 lat dla ciebie to moc pewnie wystarczajaca. Ja jak miałem 15 lat to miałem simsona ENDURO, którego sam tuningowałem to była maszyna hehehe Edytowane 6 Grudnia 2008 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lomaxpl Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 dla ciebie to moc pewnie wystarczajaca Małe i słabsze, więcej wybacza :P Arma87, nie wnosisz niczego konstruktywnego w temacie, więc miej sobie swoje filozofie,a my będziemy mieć swoje. Szerokości, przyczepności i zabawy conajmniej do 70tki. Odejdz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi