paulux Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Wlasnie wczoraj nabylem nowy motocykl Kawasaki zx6r rocznik99 :P . Motocykl jest w niezlej kondycji, drobne rysy na lewej stronie i wgnieciony zbiornik to najwieksze wizualne wady. A tutaj kilka fotek mojej kochanki: http://bikepics.com/members/paulux/99zx6r/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Gratulacje i życzę połamania ramy :P;) Tak z ciekawości ile takie cudo na Wyspach kosztuje?A tutaj kilka fotek mojej kochanki: Co na to żona? :P Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Gratuluję, bezawaryjnej jazdy życzę :P Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulux Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Dzieki za zyczenia :P :P :P A co do zony to jeszcze nie mam.Koszt takiej maszynki na wyspach to 2250 funtow, ale maszynka zostala skradziona i odzyskana, ale nie ma uszkodzen oprocz drobnych rys. Przebieg ma 11tys mil, wiec jeszcze powinnosie da pojezdzic, ogolnie po za rysami wyglada jak nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 gratulacyje tera pozostaje lataccc. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Gratuluję zakupu :P Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michala Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Gratulacje. Życze jak najdluzszej bezawaryjnej jazdy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Koszt takiej maszynki na wyspach to 2250 funtow, ale maszynka zostala skradziona i odzyskana, ale nie ma uszkodzen oprocz drobnych rys. .troche sporo jak za recovery&salvage motocykl , ale gratuluje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Gratuluję zakupu! Cudownie jest realizować swoje marzenia! jestem pewien ze juz w Twojej głowie pojawia sie powoli nowy cel do osiągniecia, nowy motocykl marzeń.I co najważniejsze dobrego i bezpiecznego sezonu życzę! PozdrawiamDual :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Gratuluje,to super uczucie zycze ci jak najmniej niespodzianek ze sprzetem i na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quick Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Fajna kawka... rowniez gratuluje i zycze bezpiecznej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulux Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jeszcze raz dziekuje wszystkim za dobre slowo :P .Mam nadzieje ze sezon rzeczywiscie bedzie udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi