bols2 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 To może jakaś 80 ccm na 50 :?: Taka Yamaha DT w wersji Super Moto lub Derbi ,sam ostatnio widziałem derbika 50 w wesji super moto i był po prostu śliczny strasznie mi sie podobał ,jeżeli potem chcesz sie przesiąść na wiekszy moto to jakies obeznanie z sprzęgłem biegami itp ci sie przyda szukaj jakiegos 50-80 ccm w manualem :buttrock: Napisz co o tym sądzisz to moze doradzimy ci co dokładniej :flesje: Za 4 tys można sie już rozejrzeć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Obeznanie ze sprzęgłem i biegami już mam :flesje:I wlasnie wole coś automatycznego (czyste lenistwo) żeby nie bawić się w zmieniani biegów etc.I chyba na początek wole jednak coś 50 ccm, co później można jakoś przerobic zeby jeździło więcej niż 50 km/h. A w razie czego jak mi sie znudzi to pomysle nad 80 :buttrock: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Niby bestia, a bardzo madra i roztropna dziewczyna :flesje:. Nie zaczyna jak niektory od np. SuzukiGSX R750 tylko od 50cc. Tez szedlem tym "szlakiem" i jak do tej pory dobrze na tym wychodze :buttrock:. Pochwalam takie zachowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 No bo w sumie co by mi dała od razu np. własnie Suzi 750 ?Zebym sie zabiła na drugim zakręcie ? :flesje: Albo jeszcze zabiła kogos przez przypadek ? Bez sensu. Ale mnie dzisiaj kumpela wyprowadziła z równowagi. Stwierdziła że nawet jak zaczynam od skuterka to prędzej czy później bede się rozbijać po drogach ścigaczem i bede zagrozeniem dla innych tak jak wszyscy motocyklisci :?co to sa za głupie poglądy ze tylko motocyklisci są niebezpieczni ? :?:? Aż mi się przypomiał ten idiotyczny artyków w Fakcie :buttrock: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 ja proponuje emke z koszem przynajmniej sie nie wywrócisz.........nie no żartuje wiekszość pisze że lepiej kupić uzywane coś markowego niż nowego keewaya lub TGB , a moim zdaniem to totalna bzdura, bo miałem doczynienia z keewayami ,TGB, hondami i yamahami i jednak nowe to nowe a części są wszyskie podobne tyle że do tajwańczyków czy chińczyków 3 razy tańsze. Także wybór nalezy do ciebie czy kupić trumne za 4 tyś czy cos nowego a z propozycji moze jakieś delikatne endurko 80 lub 125 myślę że sie nie zabijesz i poradzisz sobie bez problemówpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 No tylko że ja nie moge mieć jeszcze przez półtora roku ani 80 ani 125 :buttrock:Więc zostaja mi poczciwe 50 ccm :flesje: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 ale 80 rejstrują na 50 bez problemowo, a i z 80 da sie zrobiż 110 czy ile tam i jeździć tym jako motorower :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 hmm chyba że tak :buttrock::DTo w takim razie zacznę chyba rozważać cos szybszego niż 45 km/h ^^ Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 No bo w sumie co by mi dała od razu np. własnie Suzi 750 ?Zebym sie zabiła na drugim zakręcie ? :flesje: Albo jeszcze zabiła kogos przez przypadek ? Bez sensu.Wiesz niektorzy sie nad tym nie zastanawiaja. Mysla ze jak maja kase i stac ich na takie moto to wiaze sie tez z ich wielkimi umiejetnosciami, a tak nie jest, a Ty widze ze nie tylko o sobie ale jeszcze o innych urzytkownikach drogi myslisz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Bo nie chce mieć na sumieniu żadnej 80letniej staruszki ani 5latków :flesje: A zdarzyło mi się na rowerze kiedyś dziecko potrącić a co dopiero na moto ;) więc wole sie najpierw dostosować do polskich dróg i wtedy wsiąść na coś szybszego :buttrock: A poza tym nie chce dawać 'Faktowi' kolejnych tematów na 'super-artukuł' :roll: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 A poza tym nie chce dawać 'Faktowi' kolejnych tematów na 'super-artukuł' :roll:Nawet nie wspominaj o takich smatlawcach :twisted: P.S Myslalem ze rozsadni ludzie juz nie istnieja :buttrock:, a jednak sie zdarzaja i do tego jeszcze z pomorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Dziwie sie ludziom że czytaja takie bzdety :? i jeszcze na tej podstawie wyrabiają sobie poglady :? o zgrozo co to będzie za pare lat... Jesteś chyba pierwszą osoba która stwierdza ze jestem rozsądna :buttrock:Wszyscy mi zawsze mówia ze jestem zbyt zwariowana zeby być rozsądna :flesje: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Jesteś chyba pierwszą osoba która stwierdza ze jestem rozsądna :buttrock:Wszyscy mi zawsze mówia ze jestem zbyt zwariowana zeby być rozsądna :flesje: To jak najbardziej pozytywna cecha :twisted: .Ale ok, nie wtracam sie - flirtujcie sobie dalej :) :D ;) ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Po tym co piszesz na forum to z cala odpowiedzialnoscia mozna stwierdzic ze jestes rozsadna :buttrock: (podtrzymuje to zdanie bez wzgledu na to co mowia o Tobie inni). Co do gazety FAKT- strata czasu i pieniedzy (ladnie mowiac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Niby bestia' date=' a bardzo madra i roztropna dziewczyna . Nie zaczyna jak niektory od np. SuzukiGSX R750 tylko od 50cc. Tez szedlem tym "szlakiem" i jak do tej pory dobrze na tym wychodze . Pochwalam takie zachowanie.[/quote'] No bo w sumie co by mi dała od razu np. własnie Suzi 750 ? Zebym sie zabiła na drugim zakręcie ? Albo jeszcze zabiła kogos przez przypadek ? Bez sensu. Pozwole się wtrącić... :mrgreen: WSZYSTKO Zależy od człowieka... Ja się przesiadłem z 50 cm3 (mój Simsonek z 1962r naktórym nadal zresztą jeszcze czasem sobie śmigam :P ...) na 750 cm3... I przejeździłem już prawie dwa sezony i żyję :) Chiałem kupić jakieś 600 cm3 ale nic sensownego nie znalazłem i trafiłem moją "Bestię" 750 cm3... :mrgreen: I stwierdziłem że szaleć to szaleć i kupiłem "Ją"... :P Po prostu uważam że wszystko zależy od tego co ma się w głowie a nie pod tyłkiem... Ale oczywiście popieram Twoje rozumowanie, że chcesz powoli i stopniowo zwiększać pojemność sprzęta na którym będziesz śmigać, tylko po prostu pragnę zaznaczyć, że niektórym to i GSXR 750 nawet na początęk nie jest straszny i sobie poradzą... Grunt żeby mierzyć siły na zamiary... Dysponuje 101 :mrgreen: końmi a pomimo tego jeżdże spokojnie i cały czas poznję sprzęta i doskonalę jazdę na nim... Pozdrawiam, I powodzenia w wyborze kolejnych sprzętów ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi