lucas Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 witam posiadam w pewnym sensie egzotyczny motorek jakim jest jawa 90rok produkcji to 72 z tego co się orientuje to tylko 2 lata je robili, szukam kogoś kto miał taki sprzęt lub ma oraz częsci, swoją jeszcze niejeździłem więc podzielcie sie wrażeniami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Fjufju no ładnie gratuluje kiedys słyszałem o niej podobno jest bardzo rzadka ;)Ja też mam dosyć egzotyczny sprzęt co prawda nie taki ja twój ale też dosyć niespotykany --------> Romet Polo 77rHehe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 nom gratuluje rometa wiem co to za maszynka też przyjemna dla oka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Jakies fotki moze, co, panowie? Jawe 90 widzialem tylko na zdjeciach w wiekszosci niekompletna, Rometa Polo wcale. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Moja maszyna stoj na działce nie mam fotek na kompie ale zobacz to, tam też jest http://zsp3.krosno.pl/?q=&q2=0 ;)Niedułgo będzie przechodził remont :) Mam zamiar zrobić go w 90% na orginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Nom 90 Piękny i żadki motorek miałem fotek sporo z czeskich stron .. jak znajde to zapodam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareki007 Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Witam!Mam taką jawę, po wypadku ją odremontowałem i pięknie wygląda, trochę części mi zostało, konkretne pytanka na mail. Jeżdi się na niej super, robiłem trasy po 300 km i dawała radę, Co do prędkości to max jechałem 110 (wg jej licznika). Naprawdę fajne moto, no i jaki rarytas! [ Dopisane: 13-10-2005, 19:26 ]A i jeszcze foty mogę na maila przesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 nom gratuluje rometa wiem co to za maszynka też przyjemna dla oka :)przerosnieta motorynka;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 16 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 przerosnieta motorynka;] i po co odkopujesz stary temat, nie mając nic ciekawego do powiedzenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:maniek:.. Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 po czesci do takiego bike to najlpiej bezposrednio do zrodel czyli np do czeskiej ostravy ul.mlynska 8 :evil: wiem cos o tym bo kiedys kupowalem tam czesci do jawy 555 czy jakos tak z lat 50..i normalnei nowe czesci na polce lezaly :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareki007 Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 A masz może jakiś telefon do nich bo tak jechać tam w ciemno to trochę niebardzo? Na razie (odpukać) nie potrzebuję nic ale nigdy nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:maniek:.. Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 kurcze nie mam od nich juz zadnego rachunku..jedyne cxo znalazlem to :"DUM MOTOCYKLU" MlĂ˝nskĂĄ 3142/8, Ostrava 1, 70200tel.596114619 , mail [email protected] Jak juz bedziesz chcial dzownic to popros kolesia z Salonu kawasaki( jest na 1 pietrze) bo ten koles umie po poslku i z nim napewno sie dogadasz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Rozwinięciem albo dziełem ostatecznym Rometa Polo jest Pegaz. Konstrukcyjnie są identyczne, różnice są w zamontowaniu zbiornika paliwa. PEgazem jeździł mój dziadek, sporo kilometrów tym wykręcił i nie tylko tym. Ganiało się tym jak rowerem, zmiana biegów, a były tylko dwa, następowała po przekręceniu lewej "manetki" :evil: , generalnie całkiem przyjemny w jeżdżeniu, sidziało się dosyć wysoko na wygodnym, resorowanym siodle. Niestety szlag go trafił i braciszek sprzedał go koledze za 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareki007 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Sorry za odkopywanie starego tematu ale może kogoś to zainteresuje: JAWA 90 ROADSTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit1 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Witam jak postępy tej jawy mam okazje kupić rupiecie do niej silnik i parę rzeczy jestem ciekaw ile tego wyprodukowali ma ktoś jakieś szacunkowe informacje o produkcji :) dzięki za jakie kolwiek info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi