krasnal Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 No to i my dotarliśmy do domu - gdzieś tak po 20 byliśmy w Bogatyni. Lało nam prawie do Wrocka a od Jeleniej było już sucho i niebo nawet niebieskie.Ciekawe jak tam brodzia będzie dziś wracał (na megakacu ;) ) Boniek - powtórz proszę o tym że staruszek zapraszał ponownie bo nie wierzę :twisted: doszły mnie jakieś słuchy o całym zamoczonym łóżku (piwem bo piwem ale zawsze) ;) musiałeś lokację zmieniać??? świru - moja pszczółko (bluza w paseczki była bomba) - Ty w domu z braku klamek przywalasz drzwi kamieniem??? Aż mi się przypomniał "Poranek kojota": "....my z panem XXXX idziemy złote klamki wykręcać..." :mrgreen: ojjjjj dobrze że PGR nie przyniósł tej gitarrrrry na ognisko. Powrót też był niezły - całą drogę szedłeś jak to mimo powiedział "na złote lisy" nawet nogami nie przebierałeś ale w domku to jakbyś połknął nowy aku Mariana - pierwszy do wszystkiego. PGR - czemu żeś pało nie przyszedł w niedzielę na śniadanie??? :twisted: red - czemu na ognisku rzucałeś śmieciami w szramera??? ;) Taaaaa "3 gejów co mieszkają we dwóch" wymiata ;) Pani ze sklepiku nas niepolubiła - chyba nie lubi palenia gumy ;) Pamięta ktoś jeszcze poranną akcję zdejmowania i zamiany drzwi od pokojów. Potem były jeszcze lepsze akcje bo chłopaki chcieli zamknąć pokój (nr 27) i coś klucz nie pasował (najpierw gościowi od DR'y potem Pipcykowi) :-D klucz pasował, tylko drzwi były nie w tym pokoju co powinny :P Foty wyszły niezłe, a szczególnie filmik z odpalania ogniska jedną zapałką ( :P mimo - prawie się przypaliłeś), kto kce to info na maila (jest w profilu) PS. Jak mi się coś przypomni to napiszę, teraz śpię w pracy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Boniek - powtórz proszę o tym że staruszek zapraszał ponownie bo nie wierzę :twisted: doszły mnie jakieś słuchy o całym zamoczonym łóżku (piwem bo piwem ale zawsze) :P musiałeś lokację zmieniać???Świru świadkiem' date=' że dziadek zapraszał ponownie ;) Co do łóżka to Świru chciał się soczku napić, wpadł chyba szramer, popchnął Świra i wylądował z tym soczkiem na łóżku zalewając ładny jego kawałek ;) red - czemu na ognisku rzucałeś śmieciami w szramera??? ;)Tak rzucał w szramera, że ja dostałem po nogach ;) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 moja pszczółko (bluza w paseczki była bomba) :cry: :cry: to nie "bluza" to sweterek jest ;) 100% wełny :P Ty w domu z braku klamek przywalasz drzwi kamieniem??? Aż mi się przypomniał "Poranek kojota": "....my z panem XXXX idziemy złote klamki wykręcać..." kurcze no - zamknoł nas szramer chciałem nas otowrzyć - ps. w domu klamki mam (na czymś musiałem ćwiczyć :-) ) PGR - czemu żeś pało nie przyszedł w niedzielę na śniadanie??? dzwonił do mniejak w ANDRYCHOWIE byliśmy - zaspał KASZTAN Pani ze sklepiku nas niepolubiła - chyba nie lubi palenia gumy a tam nie polubiła,,..................ładne były zwłaszcza kelnerki w MELAXIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 teraz wróciłem z imprezy dopiero i prosto do roboty ;) brode odstawiłem na wylotówka , pała tak nabita że w zakrety na ślimaku nie mógł sie zmieścić i jechał po trawie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 pała tak nabita że w zakrety na ślimaku nie mógł sie zmieścić i jechał po trawie Dobrze że ma długie nogi to będzie na czworakach jechał :-D tylko se musi jakieś wrotki założyć. Ciekawe na którą będzie w domu :roll: przypuszczam że już będę po pracy to poczekam na niego przy piwku 8) Szrami - jak i co było u Konrada ??? Bo wczoraj jak dzwoniłem to broda nawet nie wiedział gdzie jest, wspominał coś o Porąbce ale to chybo on był (po)rąbany. I z redem coś mi śpiewali do telefonu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 zapodajcie jakies foty ;) aby zobaczyc co mnie ominelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Bym zapomniał - tradycyjnie już było wesele ;) ale nie udało nam się zrobić bramy, za to na drugi dzień obsługa "Melaxy" była baaardzo zakręcona :-D Chciałem wrzucić parę fotek do albumu, ale coś mi się rypie i Mozilla nie chce wysyłać obrazka, a IE wywala błąd w połączeniu :? poczekam aż red dojdzie do siebie i złapię z nim kontakt, to może wrzuci foty na jakiegoś serwera to będzie można zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 oj, pały, w niedziele to sie dopiero dzialo, zaczelo sie niewinnie od spalenia gumy przed osrodkiem (ta baba co wrzeszczala przez okno chyba mnie juz nie lubi :P ) , potem na cepeenie spalilem zas gume, koleczko wyszlo jak od cyrkla. potem pojechalismy do porabki i tam to sie dopiero dzialo, wiocha spacyfikowana na maxa. sikanie do kosza na smieci w centrum RULEZZZ !ps. Pipcyk zajebiscie Twoj sprzet idzie na gume ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Mimo , na nastepnego grilla zabieram Cie co bys rozpalil.Imprezka zajebista, najlepszy spiewak wieczoru RED , odjebal z 4 hymny na poczekaniu na srodku ulicy, roz**bal kilka koszy i poszedl spac ;)Aha, po drodze wpie**olil wszystkie robaczki swientojanskie z okolicy :PPipcol Stufff mega wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Aha' date=' po drodze wpie**olil wszystkie robaczki swientojanskie z okolicy ;)Pipcol Stufff mega wypas.[/quote'] sprawdzalem czy nie sa trujace :P ale i tak nikt nie przebije Konrada, rozlozyl se spiwor miedzy motocyklami i tak usnol, dobrze zesmy go zgarneli, bo by mial rano troszke mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 hahahaa, nie wiem czy te robaczki tak Cie kopnely czy Stufff od Pipcola w takim razie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Pączusie rządzą !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Zaczne słowami : We are the champions, my friend ...........:PPaczusie rządzą.Kurna impra była zajebista. Szkoda że nie doszliśmy na festyn , a może to i dobrze ;) Rasputin tez nieźle kopał.Powrót w deszczu, Red power slidery walił na zakrętach na swoim slicku ;)Na CPEnie ja juz nic nie paliłem po mało mi już gumy zostało. Wiadomośc z ostatniej chwili, broda dojechoł i własnie pije browca , pozdrawia groope połoodnia ;) P.S. Red, a mówiłem że to łatwo na gumę idzie ;) , podobno jakiegoś nie przewidywanego piona walnołeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 A teraz Redzio : refren prosimy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Szkoda że nie doszliśmy na festyn ' date=' [/quote']kto był ten był ;) tero radomskiswirze dawoj filmika z rąbania browara siekierą :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi