krasnal Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 No pgru to i ja cie pewnie odwiedze ....heh no to ekipa WRC może podczepić się do grupy Bogatynia? My planujemy wyjazd w piątek rano (koło 8 ) i przez Wrocek będziemy przejeżdżać kole 11. Tempo spacerowe 100-110. Jakby co to kontakt na PW :( Przyjedziem przed 17 to i piwko zdążym walnąć przy oczekiwaniu na resztę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 No krosnalku widzę, że wreszcie gadasz jak prawdizwy szatanista na moturze :twisted: Zaraz dzwonie do dziadka i dam znac co i jak mialrem dzwonic wczoraj ale zakonczylem sesje i :( :arrow: tak jakoś wyszło :mrgreen: [ Dopisane: Wtorek Lipiec 05, 2005 10:15 am ]A wiec pokoje są wstępnie zarezerwowane cena ok 16-18 zyla za noc wiec chyba nie jest zle 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 ja jezeli przyjade to dopiero w sobote ... ale nie wiem jeszce w ilu bo wroclawska ekipa w rozsypce.... :( wyjazdow sie zachcialo wszytkim ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Mario dawaj konkrety jak będziesz na gg co z tymi szmatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Cos chyba sie mijamy PGRek! Musisz bracie wpasc do wawy to pewnie znowu sie przypadkiem spotkamy! :twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Z informacji na dzień dziesiejszy przybywam w składzie dwuosobowym, jednak bez brodzi :twisted: szykować mi duże wyro :mrgreen: i lodówkę obok cobym nie musiał z niego schodzić żeby sobie przepłukać gardełko 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Dualku nie mijamy si etylko dajesz ciała :!: Krasnaj wez nie gadaj tylko pakuj brode niech nie sciemnia bo zgnije w tej bogatynii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 A moze i daje na ten zlot w ostrowie zapisalem sie juz w kwietniu!Zaliczkowalem wiec nie bede zmienial planow..niestety!Zreszta narazie mam tez inne problemy...Bedzie jeszcze okazja!W koncu nawet połowy sezonu nie ma jeszcze! Pozdrawiam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Spoko Dualku jeszcze się gdzies spotkamy moze w trasie jakis jastrząb przemknie obok mnie z odkręconymi lusterkami 8) :mrgreen: [ Dopisane: Wtorek Lipiec 05, 2005 4:32 pm ]Dobra ludki koncze nadawanie z Wrocławia, przeprowadzam się i jutro wieczorem będę znowu on-line, więc się organizowac a jutro bedzie adyt jak odpale kompa już w Goorce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Kurcze, wystąpiły obiektywne trudności, nie wiem czy się pojawię.Była by to pierwsza impreza groopy połoodnie na której mnie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Udam, że nie przeczytałem tego posta. :D Panie idź sie nawróć walnij dwa kliny i napisz to jeszcze raz... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 W związku, że ze zlotu GSów wyszło g... z kolegą swiruradom pojawimy się na party jeśli oczywiście można :D;) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 moj przyjazd rowniez stoi pod znakiem zapytania ... nie mam jeszcze czesci do zygzaka i nie wiem czy zdaze go zrobic ..... tak wiec moze byc lipa ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 może i ja sie pojawie, tylko gdzie ta metropolia jest zlokalizowana??? :?: :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 pogoda sie dupczy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi