suzi Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 ee PGR a Ty nie jedziesz do Londynu przypadkiem z bratem?? :rolleyes2: pozdrowionka z Rybnika :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 przypadkiem nie jade , jeszcze tam mnie nie widzieli... z takim ryjem to by mnie z lotniska zawrócili.. Jade w inne rejony Europy ale w sierpniu dopiero 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 ooo ;) nio a ja myslalm ze ty tam kogos przypilnujesz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 TEŻ CHCĘ TEŻ CHCĘ TEŻ CHCĘ!!!!!! ale jakoś druga połowa lipca bo 11 na tydzień mnie wywiewa nad morze ;) myślę,że proponowany gdzies wcześniej 30-31 lipca jest fajną datą-to mi przy okzaji urodzinki zorganizujecie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Końcówka lipca na pewno odpada bo wtedy już wyjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 eh.....odpadam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 CO jest kurna, mialobyc 8-9-10 lipiec i niech tak zostanie.Kto bedzie to bedzie, potem sie zrobi najwyzej kolejna impre ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Wreszci ektoś rzucił konkretnym tekstem ;) Jade na weekend do goorki to sie dowiem szczegółów i dam znac [ Dopisane: Wtorek Czerwiec 21, 2005 2:05 pm ]Dobra koniec z ustalaniem terminu 8-10 lipca tj weekend Miejsce Węgierska Górka Spanko w DW Zacisze (Nazwę zmienią zaraz po naszym wyjeździe ) 8) Plan zajęc podam jak już doliczymy się kto będzie i ile nas będzie... Teraz zgłaszac sie na szybkosci bo czasu mało zostało ino 1 miech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ja jade na bank, ino kurna trza znowu browara podprowadzic :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 ja tyzps. czy to ten sam pensjonat gdzie ostatnio spali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Mnie też nie zabraknie na tym zjebparty :twisted: W końcu musi być ktoś odpowiedzialny :evil: :-D Pozdr i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 A kto tym razem dupe pokaze ?? [ Dopisane: Wtorek Czerwiec 21, 2005 4:55 pm ]ja tyzps. czy to ten sam pensjonat gdzie ostatnio spali ? Chodzilo Ci o spali czy ten co go ktos ostatnio spalil :evil: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ja tym razem niestety odpadam :banghead: Akurat 8 lipca do GB wyjezdzam - ale mysle ze znajdzie sie ktos kto mnie godnie zastapi (chodzi oczywiscie o pokazywanie dupy) :banghead: :mrgreen: Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Wojtku Nowaku miejsce nie będzie to samo gdyż jak wiadomo nasz imprezy sa jakby to nazwac - jednorazowe... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Też się piszę :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi