Martius Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Rano jechalem z Piastowa na Zoliborz i bylo ladniej niz teraz - jakos sie zachmurzylo ;(Oby tylko nie padalo i bedzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 postaramy się razem z Turkiem wpaść na Stegny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Właśnie oglądałem pogode i mówili że w Wa-wie padać nie będzie, temp. 10 C. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Ja z Lip@600 bede na stegnach (parkingu przy torze) tez pewnie ok 12:10.Oczywiscie Moto Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Wlasnie wrocilem z Bemowa. Przyjechalem przed 10 i juz powolutku zaczely sie kolejki robic. Wejsciowka bez koszulki kosztowala mnie 12zl. Organizacja na pierwszy rzut oka wydaje sie troszke lepsza niz w ubieglym roku - wiecej kas i bramek ale watpie by sprawdzilo sie to w praktyce...Tak czy inaczej do zobaczyska o 12 na zbiorce :-) PozdrawiamBush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Nie zapomnijcie o komentarzach po, bo mnie tam nie będzie, a chciałbym poznać Wasze opinie. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Wrocilem :-) Trzeba przyznac, ze wbrew prognzom pogoda dopisala i nawet na chwile sie nie zachmurzylo. Na Bemowie jak to na Bemowie... Doszedlem do wniosku, ze albo to ja sie zestarzalem albo faktycznie z roku na rok tego typu imprezy staja sie mniej interesujace (stale rosnace ceny, rokrocznie ten sam plan imprezy, co raz wiekszy scisk) :? Mimo wszystko na zbiorce w poludnie sie pojawilem a i do parady (choc nie calej bo odlaczylem sie w Centrum) takze dotrwalem wiec sezon motocyklowy 2005 moge oficjalnie uznac za otwarty :-) Strasznie milo bylo Was wszystkich znowu zobaczyc a co poniektorych mialem takze przyjemnosc poznac dopiero dzisiaj, pozdrawiamBush PS. Postaram sie jutro zamiescic link do zdjec jakie udalo mi sie zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 i nawet na chwile sie nie zachmurzylo. Zachmurzyło się i to jak:) Co Ty, Bush na innym otwarciu byłeś ;) ? Dori&WR81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Wkarzdym razie 1 parada (z parkingu na bemowo) bardziej mi sie podobała bo na tej z bemowa musiałem non stop biegi wachlowavc 010101010101 ale też było fajnie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Jak dla mnie bylo bardzo fajnie,na sam teren Bemowa nie wchodzilem.Na paradzie bylo bardzo fajnie i przyjemnie,dużo motocykli i lewa noga miala duzo do roboty... Ps.Widać, że niektórzy katamaraniarze nie wiedzą, że w PARADE sie nie wjeżdża i na Jana Pawla przy pawilonach gdzie są same sex szopy glupia fajura sie wciskala lanosem,zostral okopany a moja ręka uderzyla w klape od bagażnika :roll: PS2.Sezon uważam za ROZPOCZĘTY! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 rozjebalem kask Berna, poszedł mi przerywacz i na koniec obsrał mnie gołąb. Wspaniałe rozpoczęcie Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Dawajcie fotki :P jak nie macie gdzie zapodać to na [email protected] wysłać a ja na ftp'a wrzucę Pozatym na paradzie tylko raz probowano mnie przejechac.. i eby było smieszniej samochodem :o więc nie było tak źle jak rok temu ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfi Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Ej było kozacko i bardzo miło.Greddo nie narzekaj bo kebab ci smakowal 8) Pozatym całą wawe praktycznie zwiedzilismy ;) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 tutaj zdjecia z BEMOWAhttp://www.budokan.pl/bemowo2005/ kurde lewa laga mi puscila i olej ucieka ;) i totalnie nie wiem od czego bo nawet zadnego dolka nie zaliczylem w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 pewnie sama z siebie czesto tak sie zdarza z od stania ;) (a po jezdzie wychodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi