Amazonka Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Qrna, szkoda ze juz po.. impreza zarabista ;) Szacun dla organizatorow ;) Ide spac dalej 8) DO PIEKLA :!: :twisted: :) Co powiecie na poprawkę w Węgierskiej Górce :?: Pytasz czy stwierdzasz :?: :) Pozdr dla wszystkich zjebow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Pipcol !!Następnym razem jak będziesz stał na tym molo wyciągnij ręce z kieszeni, to tam Ci się cuś rusoło !! ;) Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Dzieki dla bronxa i Tuby za wszystko. Najlepsze było palenie gumy w lesie, dziura Astarte bardziej mi się podobała niż rów Cotleta ;) Do nastepnego razu Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Heja ! Dzieki za imprez, nie wiem co sie ze mna dzialo w nocy ale plery mnie napierdalaja jak.....Broda dobry stuff.... ;) Nawet nie wiem jak do chaty zajechalem, trzymalem sie jakiejsc bialej linii i Darka. Ale sie udalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Czolem! Wyrozumialosci troche prosze, spalem 4 godziny i mam niezlego kaczora ;).http://republika.pl/zbyhu1/moto/rybnik2.htmDo opisu dodam fotki, jak już je bede mial ;).Jak cos jest niezgodne z prawda, to krzyczec :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 klaasssssssaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!proponuje zrobic taki rybnicki koniec sezonu:P:P no i jak to krzyczo DO PIEKŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 nie no Zbyhu wszystko ok tekst pierwsza klasa ;) ale musisz jeszcze zamieścic wzmianke na temat jak to baham palił lacia :twisted: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 siemka ! Kolejne zjebs party wpisalo sie w moja historie ;)))))))))))))))) ( AŁĆ )Chociaz do teraz nie wiem od czyjej butelki spuchla mi brew :? :) W kazdym razie dzieki wszystkim i za wszystko do zobaczenia nastepnym razem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Siema!!! Dzięki wszystkim za extra zabawe-przede wszystkim Tubie i Bronxowi za zorganizowanie tego całogo pozytywnego zamieszania:) Bede Was zawsze miło wspominał jak popatrze na mój prawy lajtowo wgnieciony kolektor wydechowy:) Pozdr. HORNET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Aloha.A ja jestem chyba pie**ol..ety :) ,bo prosto z drogi zajechałem do Lubej,zaliczyliśmy grilla u kumpla i dopiero wróciłem.Ale jest luuz,bo do roboty mam jutro na 5.30 ;-) ;) :) A co do zlotu...................maaaaaalllllliiiiinnnnaaaaaaa ;) :) Bronx i Tuba AVE!Noc pod znakiem Bogatyni i Absyntha zakończona ciężkim porankiem(Krasnal-ładunek dojechał do domu nienaruszony :mrgreen: ) "Morskie koniki polne" i "Broda,rób loda! Tzn.chciałam powiedzieć "Uśmiechnij się" wchodzą do Słownika gwary SoutH chapter. Było git.Całe życie z wariatami.I o to chodzi! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 No i wmontowaliśmy się chyba w 6-7 osób na sam koniec tego mola. Do teraz nie mam bladego pojęcia jakim cudem nikt nie zaliczył kąpieli... Nie licząc mojego zamoczonego buta :) Nad tym samym zastanawialam sie rano, jak poszlismy na molo, jakim cudem nikt wtedy nie spadl ;) Zdolne z nas bestie :twisted: Zbyhu zapomniales napisac jak spacyfikowalismy sasiedni domek :twisted: :lol: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Hej Pały. Był wypasik :twisted: . Ale wiecie co, nigdy nie zapomnę tej kac kupy z rana – bo reszty nie pamiętam. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Spaliscie kiedys na autostradzie w rowie czekają na reszte ekipy :?: My z Brodą już to mamy za sobą :twisted: Ale YASSSSTTTTAAAA :!: :!: :!: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Pały badac temat :!: ;) http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=305789#305789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zjeby thx ze sie podboalo ;) :) ;) Astarte i Amazonka skleroze macie??A kto was z molo do wody wrzucal :mrgreen: Wiecie zaraz powrzucam tu fotki z wyrabanymi dolami a`la zjeby 2005:P cos jescze chcialem napisac :)p.s fotki sa malej rozdzielczosci aby miejsce zaoszczedzic , normalne beda na ftp(niebawem - jak bede w stanie myslec trzezwo ;) ) Zaczne od siebie :P Zjeb BronxWirsu molestuje panna mloda:PGR z**bie to jest motomanka i jej bracik jak chca zwinac niepostrzezenie sprzeta :mrgreen: ... to zielone...Mysl roku , pewna pani powiedziala : Kawasaki Hy... :PZaczynami szukanie kreta :1.Pipcyk2.Astarte3.Cotlet robi z silnika mizerie a opona posypuje ziemniaczki :) Wstep do HARD...family :P Ojciec i syn : ORAZ POKAZ DUPE ! Dobra starczy bo juz mi sie niechce :P Jak pisalem sa flmiki jak KRasnal Cotlet Astarte i inni pala gume and inne hardcore ale to juz na ftp w duzo lepszej jakosci :) DOBRANO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi