EnduroMax Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Wazzabii a może jest możliwość o zamwienie na cd oczywiście z jakąś zapłatą :] Po prostu zanim to ściągne to pewnie te serwery poznikają :) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Simak_Enduro dobry pomysł z tym CD też bym se zamówił :) Tylko bez przesady z tą zapłatą (żebyś nam ceny 100z; nie zapodał bo prawa autorskie są - żart :() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 no spoko, plyta to koszt 79gr,list zwrotny to jakies chyba 1,50?za 3 zlote moge sie w to bawic, w dodatku film bedzie w lepszej jakosci, albo jak kto woli moge dorzucic filmiki ktore sciagnalem z www.uponone.com a jest tego dosyc sporo, chetnych zapraszam na PW albo jak ktos chce to wrzuce wszystkie fotki naszej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Chłpaki a nie lepiej zarzucić sciaganie i wyjść pojeździć :?: Ja sobie plik o nazwie czesc3 sićgałem ponad 4 godzin i nie narzekam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Buhne Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Ssijcie :mrgreen: Czesc 1 : http://www.pbuhne.neostrada.pl/oem/czesc1.wmvCzesc 2 : http://www.pbuhne.neostrada.pl/oem/czesc2.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Kurcze ściągłem to co mi napisałeś wazabi i dalej nic nie chce odpalić ... :cry: Słysze sam głos ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Buhne Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Bols, a czym otwierasz? Sprobuj W****ws Media Playerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Właśnie tym próbuje otworzyć oraz cllasikiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 wrzucajcie na serwerki i na poczte kolejne czesci bo juz 2 zassalem thnx Dofo i Piotrek Buhne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 to otworz przez WINAMPA :) u mnie chodzi w WINAMPIE naweta jak nie chodzi to sciagnij k-lite codec pack ale ten najwiekszy bodajze 24mb~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Mam jakiegoś dziwnego winampa ,że w ogóle w nim nie moge otwierać filmów a k-lite codec pack jakiegoś sciągłem ale dalej nie chodzi mial mniej niż 24 mb ale wiekszego nie mogłem znaleźć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Za 3zł bardzo chętnie kupię :) Jak dla mnie nie ma sensu ściągać czegoś przez 20godzin skoro za 3zł można to mieć :( Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 A mi sie kurde nie chce ściągać, nie wiem czy to przez tłok czy co...otwiera sie okno pobierania i nic nie leci, a próbowałem już kilka razy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Mega wolno ale leci (oczywiscie dziekuje zarowno kolega, ktorzy nakrecili jak i koledze, ktory udostepnil lacze, mimo ze wolne :) , a no i Piotrkowi xD ). Moze jak kompa na noc zostawie to rano bede miec :() Pzdr =] [= Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 portal: o2.pllogin: test_testhaslo: moto4um Hehe - kilka godzin temu zalozone, a juz 3 wiadomosci SPAM byly :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi