Skocz do zawartości

film - OEM Team Pila

Rekomendowane odpowiedzi

chlopaki jest problem, zarabiscie duzy...

zlozylem film... okazalo sie ze bez napisow koncowych ma 84mb (18min)

i po dodaniu napisow bedzie jakies 20min (napisy ze slajdami),

i problem w tym ze kiepsko u mnie z serverami...

na lycos nie zmieszcze, moge podzielic na 2 ale i tak zaraz limit wyskoczy

wiec pytanie ma ktos uzyczyc server okolo 100mb, z duzym limitem,

wiem ze w neostradzie daja servery wiec moze komus nie potrzebny

pogadam z kumplami i zobacze co sie da zrobic

ale prosba do was moze wy cos macie, bo jak wszyscy zaczna sciagac to kaput

Ja Ci udostepnie bez limitu transferu ...  

Odezwij się  

7335983  

Pozdr.

No to teraz juz Wazzabi nie bedzie mial zadnej wymowki :twisted: . Blagam postaraj sie do wieczora to wrzucic bo w poniedzialek lece na wycieczke a nie ukrywam ze chetnie zobaczylbym wasze dzielo

Kuźwa... co do tematu sąsiadów... moji ostatnio zaczęli mnie denerwować... co wyjade moto to pieprzone pały już suką stoją koło mojego domu :? no debilizm wrodzony... i jeszcze po chamsku gadają "co? nie pojeździsz sobie? "

Kuźwa okna im wybije ;)

Pzdr i sory za błędy ;)

Blazej zacznij sie czepiac kazdej rzeczy u nich ;) . Glosnej muzyki itp... Ja raz podjechalem w zime motorem z podczepionymi sankami (kumpel na nich) pod gorke (chcielismy zrobic kulig i potem sobie pozjezdzac). Oczywiscie jechalem powoli, pusta trasa i uwazalem. Postawilem TS pod drzewem a tu koles z morda wyskakuje ze moglem kogos przejechac i zebym nie jezdzil w kolo! :? Ja mu na to ze przyjechalem, postawilem moto i zeby nie robil afery. NO to on nadal swoje. Byl on z psem spuszczonym ze smyczy ktory gonil kazde dziecko zjezdzajace na sankach 8O . Powiedzialem czlowiekowi grzecznie: A czy pan rozsadnie sie zachowuje puszczajac tego psa? Moze ugrysc przeciez kogos. Mysli pan ze to legalne??" Odpowiedzial: "No nie legalne" po czym zamknal morde i grzecznie odszedl. Z takimi ludzmi tak trzeba postepowac... :lol: