Wazzabii Opublikowano 14 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 chlopaki jest problem, zarabiscie duzy...zlozylem film... okazalo sie ze bez napisow koncowych ma 84mb (18min)i po dodaniu napisow bedzie jakies 20min (napisy ze slajdami), i problem w tym ze kiepsko u mnie z serverami...na lycos nie zmieszcze, moge podzielic na 2 ale i tak zaraz limit wyskoczywiec pytanie ma ktos uzyczyc server okolo 100mb, z duzym limitem,wiem ze w neostradzie daja servery wiec moze komus nie potrzebnypogadam z kumplami i zobacze co sie da zrobicale prosba do was moze wy cos macie, bo jak wszyscy zaczna sciagac to kaput Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Proponuje zalozyc jakies konto mailowe na o2.pl i wyslac tam filmik pociety RARem na 11 kawalkow. Login i haslo podasz tutaj i kazdy sobie sciagnie. Tanio i szybko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 A czy czaasmi na poczcie w tym samym czasie nie moze siedziec wyznaczona liczba uzytkowników ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Ja Ci udostepnie bez limitu transferu ... Odezwij się 7335983 Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Ja Ci udostepnie bez limitu transferu ... Odezwij się 7335983 Pozdr.No to teraz juz Wazzabi nie bedzie mial zadnej wymowki :twisted: . Blagam postaraj sie do wieczora to wrzucic bo w poniedzialek lece na wycieczke a nie ukrywam ze chetnie zobaczylbym wasze dzielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Ja Ci udostepnie bez limitu transferu ...noi to mi sie podoba, brać motocyklowa powinna sobie pomagać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Niema sprawy, tylko czekam aż sie odezwie... A jak wam sie nudzi to macie, kumpel aparat wczoraj testował na mnie http://shuriken.e-konta.com/100_0229.MOV lub http://www.shell.infomark.com.pl/~solo/shu...en/100_0229.MOV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 A jak wam sie nudzi to macie, kumpel aparat wczoraj testował na mnie http://shuriken.e-konta.com/100_0229.MOV Jak ja bym takie cos przed blokiem zrobił to by życzliwi sąsiedzi chyba antyterrystów wezwali ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 też mam swoje filmy:http://members.lycos.co.uk/adis87/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 juz jestem bliski nacisnieciu UPLOAD ;)jeden server mam od ShurikeN'a a drugi znalazlem 150mb i brak limitu miesiecznego,badzmy dobrej mysli ;) pszrobie 2 mirrory, marjan tez zauploaduje i bedziecie mogli ciagnac z 2 serverow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 No i spoko 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Strzalek_t serio takich masz sasiadów ?? ee to moji mi jescze kibicuja czasem ;P ale bede tłumik wybebeszał wiec sie skonczy miłość :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Kuźwa... co do tematu sąsiadów... moji ostatnio zaczęli mnie denerwować... co wyjade moto to pieprzone pały już suką stoją koło mojego domu :? no debilizm wrodzony... i jeszcze po chamsku gadają "co? nie pojeździsz sobie? "Kuźwa okna im wybije ;) Pzdr i sory za błędy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Blazej zacznij sie czepiac kazdej rzeczy u nich ;) . Glosnej muzyki itp... Ja raz podjechalem w zime motorem z podczepionymi sankami (kumpel na nich) pod gorke (chcielismy zrobic kulig i potem sobie pozjezdzac). Oczywiscie jechalem powoli, pusta trasa i uwazalem. Postawilem TS pod drzewem a tu koles z morda wyskakuje ze moglem kogos przejechac i zebym nie jezdzil w kolo! :? Ja mu na to ze przyjechalem, postawilem moto i zeby nie robil afery. NO to on nadal swoje. Byl on z psem spuszczonym ze smyczy ktory gonil kazde dziecko zjezdzajace na sankach 8O . Powiedzialem czlowiekowi grzecznie: A czy pan rozsadnie sie zachowuje puszczajac tego psa? Moze ugrysc przeciez kogos. Mysli pan ze to legalne??" Odpowiedzial: "No nie legalne" po czym zamknal morde i grzecznie odszedl. Z takimi ludzmi tak trzeba postepowac... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 chlopaki film skonczonyzaczynam UPLOADfilm ma 6 czesci wiec bedzie lepiej chyba dla was przy sciaganiuniedlugo zapodam linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi