słoneczko Opublikowano 14 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2003 teraz wszystko przejrzyscie i ładnie - super :!: :!: :!: świetny pomysł - duze ułatwienie w poruszaniu sie po forum dzieki :) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 15 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2003 Nie chcem się czepiać ale przestaje być ładnie bo umieściłeś ten post nie w tym miejscu co trzeba tworząc bałagan - jak widzisz poza twoim postem są same dotyczące Junaka- nie żebym się czepiał :oops: ale takie jest moje zdanie. Kożystając z okazji to mi ten pomysł również bardzo się podoba że mamy swój własny koncik :lol: Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoneczko Opublikowano 15 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2003 Witaj Bauer ja tylko chciałam podzielic sie moja radością :) - wiem że to ,,temat nie na temat'' ale przecież któryś z aniołów stróżów forum 8) zawsze może mój temacik wyciąć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 16 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2003 Ciekawi mnie co przyciągneło uwage dziewczyny właśnie w to miejsce... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 16 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2003 Wiesz Randy - za Junakiem panny sznurem. :lol: sie nie rymuje ale może być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 19 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 No chyba na to wygląda Bauer :). W sumie remontuje jednej młodej znajomej Junaka, a właściwie przygotowuje do sezonu. Jeśli już przy tym jestem to poszukuję dla niej kontrolek ładowania i biegu luzem w dobrym stanie (najlepiej idealnym :D ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulkan Opublikowano 20 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2003 Czesc! Mówisz Randy, ze juz sie niewiasty powaznie wziely za junakowanie, to bardzo dobrze, sie ciesze jak dziecko :) ale szczeze mówiąc, to jeszcze ( na żywo ) dziewczyny na Junaku nie widziałem, ale na zdjęciach troche było i to nie tylko jako modelki, ale prawdziwe motocyklistki...No i tak trzymac... Wulkan PS:Moze jakies namiary na ta niewiaste ...Tak tylko pytam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 21 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2003 No Wulkan szczerze mówiąc to widziałem i znam dziewczyny co Junakami sie poruszają:) A ta o której piszę akurat dopiero złapała bakcyla:> ale z tego co widze raczej do końca życia:) Pozdrawiam wszystkich i zapowiadam w tym momencie, że nie będzie mnie 3 tyg. i nie dziwcie sie że nic nie piszę:>. Kolega Pipcyk w razie czego coś powie w usprawiedliwieniu mnie mam nadzieje:). Nara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karrol Opublikowano 21 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2003 Parę lat temu jak jeszcze nawet A-prawa nie miał żech to mnie nawet kumpelka właśnie na Jaśku woziła :) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 21 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2003 Pozdrawiam wszystkich i zapowiadam w tym momencie, że nie będzie mnie 3 tyg. i nie dziwcie sie że nic nie piszę:>. Kolega Pipcyk w razie czego coś powie w usprawiedliwieniu mnie mam nadzieje:). Nara! Tak.Randy ma usprawiedliwienie za nieobecność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karrol Opublikowano 25 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2003 :) no,no Pipcyk jak na 3-tygodniową nieobecność to mógłbyś wyskrobać coś więcej , ale nie wnikamy, nie wnikamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 27 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2003 Witam wszystkich Miało mnie nie być całe 3 tygodnie i tak w rzeczywistości będzie ale udało mi się wyrwać na jeden dzień. Ktoś tam się dopytywał o szczegóły mojej nieobecności :D. No więc wyjechałem w Polskę (niedaleko Jarocina) pracować codziennie po 12 h przy instalowaniu pewnych urządzeń. Powodów tej decyzji jest kilka, m.in. niezła kasa, poprawa kondycji i odpoczynek od komputerów :). Myślę, że usatysfakcjonowała ta odpowiedź zainteresowanych :D. Jak wrócę to na pewno się odezwę, jak na razie nie widzę jakichś nowych problemów do rozwiązania :D. Pozdrawiam wszystkich Junakowców i dziewczyny co także dosiadają tych maszyn :D. P.S. Wulkan, namiarów nie mogę podać bo nie znam ale wiem gdzie mieszkają te dwie od Junaków co je znam więc jak wpadniesz w maju na zlot to gwarantuje że co najmniej jedną z nich poznasz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Też tak myśle Ej chłopaki - o co mu chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Bauer,trochę Cię nie było,wiec chyba nie wiesz o co choci.Był(bo już nie ma :twisted: )taki mały pierdolnik,co się Gościu zwał i zaśmiecał forum bzdetami(nabił z 500 postów "też tak my"."Po szybkiej i zdecudowanej akcji naszych sił specjalnych,dostał porządnego kopa w dupskoi już go na foru nie ma". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi