Strzalek Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 17 kwietnia w Ostródzie na crosowisku nad jeziorem Sajmino odbędzie się I runda otwartych mistrzostw motocrosowych okręgu.Start o godzinie 13. Wszytkich chętnych zapraszam.Nietsty żeby wystartowąć trzeba mieć licencje A lub B :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Qrde szkoda ze to tak daleko ja jestem Wroclaw te strony :? :) Niech ktos porobi foteczki i puzniej sie z nami nimi podzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 17 kwietnia w Ostródzie na crosowisku nad jeziorem Sajmino odbędzie się I runda otwartych mistrzostw motocrosowych okręgu.Start o godzinie 13. Wszytkich chętnych zapraszam.Nietsty żeby wystartowąć trzeba mieć licencje A lub B ;) Czy licencja Enduro B uprawnia do startów w MX, czy musi być inna??I kolejne 2 stówy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 chlopaki, gdzie jest Ostruda, bo ja mieszkam na południu i chetnie bym sie wybrał wspulnie z ojcem , jako widz rzecz jasna, ja mieszkam w Podkarpackim, ale apropo jakbyscie wiedzieli o jakichs zawodach gdzies w mojej okolicy, to prosze dajcie mi znac na PW pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Ostrda jest w warmińsko - mazurskim. Co do zawdów to było mało motocykli. jakies 20. Ogólnie było tak sobie. Wieczorem załącze kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 chlopaki' date=' gdzie jest Ostruda, bo ja mieszkam na południu i chetnie bym sie wybrał wspulnie z ojcem , jako widz rzecz jasna, ja mieszkam w Podkarpackim, ale apropo jakbyscie wiedzieli o jakichs zawodach gdzies w mojej okolicy, to prosze dajcie mi znac na PW pozdrawiam[/quote']Tak na przyszlosc to polecam www.pilot.pl ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey_cinnamon Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Tak na przyszlosc to polecam www.pilot.pl :) A polecisz mi jakiegoś pilota opisującego Niemcy?;) Jestem w potrzebie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 A polecisz mi jakiegoś pilota opisującego Niemcy?;) Jestem w potrzebie.Pozdrawiam. www.pilot.de :):D żarcik Strzałek czekam na fotki z chęcią zobacze co sie działo w Ostródzie, bo już 15 maja zawody u nas w Olsztynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Tak na przyszlosc to polecam www.pilot.plo prosze, dzieki, bo ja w tych miastach to taki niekumaty :) o prosze to ledwo sprzedal TS-ke już ma DT no congratulation ;) Ostróda to na drógim końcu Polski jest :) , Olsztyn podobnie, no chyba że bierzemy pod uwage Olsztyn obok Częstochowy :) , życze żeby zawody się udały. a ja właśnie przegapiłem zawody w Winowie k. Opola, heh no szkoda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 o prosze to ledwo sprzedal TS-ke już ma DT no congratulation No dzieki, ale dzis sie przejechalem na TS125 i mysle nad zmiana sprzeta :lol: . Wogole bez porownania, ta TS miala takiego buta niesamowitego. Mam nadzieje ze moja DT byla od poczatku przytarta i dlatego tak latala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Tak na przyszlosc to polecam www.pilot.pl :) A polecisz mi jakiegoś pilota opisującego Niemcy?;) Jestem w potrzebie.Pozdrawiam. Niemcy są np. tutaj: http://www.viamichelin.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oociep Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Dzieki Strzalek za informacje ale nastepnym razem jak mozesz daj znac wczesniej ,Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Dzieki Strzalek za informacje ale nastepnym razem jak mozesz daj znac wczesniej ' date='Dzieki[/quote'] Sam dowiedziałem sie dopiero w Piątek z gazety. Klub wogle nie zrobił żadnej rekalmy, ani nigdzie nie rozgłosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Kilka fotek. Niesty jakośc nie zadobra bo dysponuje tylko telefonem :cry: http://www.bikepics.com/members/strzalek/9...sp?i=334767&s=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey_cinnamon Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Niemcy są np. tutaj:http://www.viamichelin.com Działa:_)Wielkie dzięki:_)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi