IG?A Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 czyzby chodziło o ZX10R? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 tak Piotr pisze o ZX-10R po 6 tysiącach najlepiej sie przykuć do kiery na kajdanki, chcialem to kupic ale poczekam moze az kawasaki wypusci nowa 10 tke hehe. W 2005 roku chyba suzi sie najbardziej udała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario840 Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Witam!!!Mam pytanko odnośnie Hondy Cbr 600 rr.......jeżdziłem juz na Kawasaki 250R Ninja.....ale nie chodzi mi o dzielenie się moją historią odnośnie posiadanych motorów.....tylko dokładnie o opinie o tym motorze.....czy pójdzie na gumie przy pomocy tylko gazu....i ogólnie (komfort jazdy itp.).... wielkie dzięki z góry...Pozdro!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 .....czy pójdzie na gumie przy pomocy tylko gazu.... na 1-ce na pewno ;) a co dalej nie wiem :? Honda = wytrzymałość :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Witam!!! Mam pytanko odnośnie Hondy Cbr 600 rr.......jeżdziłem juz na Kawasaki 250R Ninja.....ale nie chodzi mi o dzielenie się moją historią odnośnie posiadanych motorów.....tylko dokładnie o opinie o tym motorze.....czy pójdzie na gumie przy pomocy tylko gazu....i ogólnie (komfort jazdy itp.).... wielkie dzięki z góry...Pozdro!!!!na forum temat juz byl poruszany ma przeciwnikow,jaki i pochlebcow tego modelu np.http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...hlight=cbr600rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw^el Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Czy jest jakaś różnica pomiędzy owiewkami od Hondy CBR 600rr z 2004r a 2005R. Proszę o szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 W którymś ŚM były pokazane te minimalne różnice w tych modelach.Nawet wszystko ładnie na rysunkach przedstawione.Sęk w tym, że nie pamiętam czy był to 2004 vs. 2005, a dostępu do archiwum aktualnie nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Z tego co mi sie wydaje i pamietam to rozni sie tylko czacha... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Dokładnie to jest opisane w ŚM 01/2006 a piszą że: "Zmiany w obrysie owiewek są niewielkie i dotyczą tylko górnej ich części" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witka właśnie jestem świeżo po lekturze testu porównawczego nowej 600 RR (2007) z aktualną R-6. Test prowadził niejaki Werner Koch, który jest jednym z większych guru redakcji Motorrada jesli chodzi o moto sportowe. Wyniki testu są bardzo obiecujące - motocykl cisnie na hamowni więcej niż producent przewiduje, ma super stabilne i zwrotne zawieszenie, bardzo precyzyjna reakcję na gaz, swietne hamulce. Podsumowanie testu jest takie, że na torze oba są praktycznie równie szybkie (jeździł były zawodnik Mistrzostw Świata), z tym że Yamaha wymaga dłuższego wjeżdżenia się, a na Hondzie każdy daje radę. Natomiast na drodze sytuacja zmienia się diametralnie i tutaj przewaga Hondy jest miażdżąca. Dla zainteresowanych wyniki pomiarów elastyczności (bo to w sumie ma na drodze chyba największe znaczenie) Honda 60-100 - 4,1 sek100-140 - 4,5 sek140-180 - 4,1 sek Yamaha 60-100 - 5,1 sek100-140 - 4,9 sek140-180 - 5,2 sek Pozdrówki Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 w koncu wypuścili jakąś normalna jednostke w klasie 600, bo charakterystyka modelu 03 pozostawia wiele do życzenia, dla tego jestem zwolennikiem kasy 1000 :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Z tego co tu napisales to Honda jest bardziej dynamiczna i zarazem elastyczna :wink: Tez wolał bym Honde chociaz Yamaha tez niczego sobie,ale cos mi mowi ze Honda jest lepszejsza :cool: Jest tam napisana cena tych dwóch potworków :) Edytowane 28 Stycznia 2007 przez Pixel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Z tego co tu napisales to Honda jest bardziej dynamiczna i zarazem elastyczna :P Tez wolał bym Honde chociaz Yamaha tez niczego sobie,ale cos mi mowi ze Honda jest lepszejsza :D Jest tam napisana cena tych dwóch potworków :) Honda 10790 eurYamaha 11315 eur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Po tym jak zdecydowalem sie na zakup CBR 600RR (alternatywa byla F'ka) zaczalem zastanawiac sie nadwstrzymaniem sie z kupnem do premiery rocznika 2007.Na oku mialem nowke-sztuke (salon) z 2005 po dosc atrakcyjnej cenie. Myslalem, dumalem, kontemplowalem, etc. i kupilem ta z 2005 roku. :clap: Moze zbyt sceptycznie patrze na nowe wersje motocykli, ktore poddane sa "sporym zmianom" ;) :biggrin: Obawy przed ukrytymi/produkcynymi wadami oraz roznica cenowa mnie powstrzymaly.Tak wiec jestem bardzo i to bardzo ciekaw jak RR'ka 2007 bedzie sprawowala sie po 1-2 sezonach eksploatacji. :( Czy jest ktos na forum, kto przymierza sie do zakupu tego nowego modelu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jeśli wygram w totka to ja :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi