Mario_90 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Witam!Mam problem z ogarkiem 200. Podczas jazdy w przewodzie paliwowym przy gaźniku brakuje mi paliwa jakby nie nadążało śię napełniać paliwem a później mi gaśnie silnik bo pusto w gaźniku. Kranik jest czysty nie zapchany syfem i prawie pełny bak benzyny. mam też na przewodzie tym filtr paliwa. I beż filtra też się tak działo. A jeśli jest to wina gaźnika to prosze mi napisać jak go dorze ustawić. Jeśli wiecie coś na ten temat to prosze pisać.Z góry odrazu dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 podegnij blaszke w gaźniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 podegnij blaszke w gaźniku czyli zmien poziom paliwa w komorze paliwowej. Wykręć kranik z baku i wyczysc starannie, jeszcze bak wyczysc od syfu. Jeżeli to nie pomoże to rozkręć kranik na części pierwsze i sprawdz czy taka gumowa uszczelka dobrze lezy, trzy takie dziurki powinny byc dobrze widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 A w wezyku jest paliwo?? Jezeli tak to problem dotyczy gaznika, jezeli nie ma paiwa w wezyku to masz problem z bakiem lub filtrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 tej blaszki radze ci nie ruszac Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 sprawdź pływak i ogólnie cały gaźnik wyczyść, sprawdź połączenie z cylindrem, może masz za duży filtr benzyny?i czy jesteś pewien że brakuje ci bzyny, a nie jakaś inna usterka?jak radzi greedo tej blaszki raczej nie ruszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_90 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 cały gaźnik wyczyściłem. wszystko jest szczelne. Kranik mam nowy. Filtra nie mam za dużego ponieważ bez filtra mi się to samo działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Możliwe że pływak sie wiesza na prowadnicy, albo i ta blaszka jest źle wyprofilowana. Ja kiedyś miałem problem z obydwoma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_90 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 pływak sie mi nie wiesza na prowadnicy, blaszka jest dobrze ustawiona.Cały gaźnik rozkręciłem i wyczyściłem kranik też rozkręciłem i wyczyściłem, wężyk wyczyściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Powiedz czy paliwo dobrze doplywa wezykiem do gaznika. Wtedy bedziemy wiedzieli czy problem lezy po stronie gaznika czy po stronie doplywu paliwa do gaznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Jak nie kranik i gażnik to masz zapchane odpowietrzanie baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Jak nie kranik i gażnik to masz zapchane odpowietrzanie baku. Możliwe. U mnie tez tak mialem, gdy plastikowy korek nie mial takiej malej dziurki i nie moglem smigac. Wiec wzielem wiertlo 1 mm i nacisnelem guzik wiertarki i loozz, smigalem dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_90 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Jest już wszystko OK. Odpowietrznik od korka od baku był zatkany.Dzięki za wszystkie rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi