Meydey Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 MAm wreszcie swoja CZ 125 CROSS!!!!!!! Nawet nie wiecia jak sie ciesze. Moto chodzi jak zegarek. Już niedługo załącze fotki. PZdR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 To tylko pogratulować :( oby służyła ci bezawaryjnie,no i czekamy na te foty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Fajnie, fajnie niech ci dobrze służy, czekamy na fotki i wrazenia z jazdy :(:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Też chcę :oops: Kto mi sprzeda? :D :( A powiedz ile kosztował cię pieniędzy ten remont? Wcześniej kupiłeś moto do remontu i je zrobiłeś czy tak bardzo CZ zajechałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 pozdro dla kolejnego maniaka 2 kolek :(milego zdzierania gumy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Gratulacje. O ile mi sie dobrze wydaje to miałeś już ja wczeniej tylko była u mechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Gratuluje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=396 No to jak obiecałem mam fotki mojego sprzęta :twisted: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 http://forum.motocyklistow.pl/album_page.php?pic_id=396 No to jak obiecałem mam fotki mojego sprzęta . Nie ma co, fajna koza. Bedziesz probowal z niej robic orginala (chodzi o bak, boczki zawieszenie) czy raczej nie?? ;) Ogolnie widac ze zadbana. Przednie amortyzatory sa orginalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 hehe, fajne masz siedzenie, ale jakbys mial plastiki po bokach to fajniej by wyglądało :P , ja tez zaniedlugo zdjecie mojej wrzuce,hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Extra ta CZ , naprawde fajnie wyglada tylko ten tylni błotniczek jest troche za wysoko. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Co do robienia z niej "orginala" to raczej nie, ale chce ją, że tak powiem dokompletować tj. jakieś boczki (niekoniecznie oryginalne), listki, numerek na przód juz mam, amorki tylne też mam, ale narazie nie bede zmianiał, a co do przednich to są oryginalne (wiem, że może troche siedzą, ale chodzą elegancko).Chciałbym może w przyszłości zmienic bak (na troche pojemniejszy :P ) i siedzenie, ale mi sie nie spieszy, ciesze sie, że mam CZ i moge na niej smigać, a co bedzie dalej to sie zobaczy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Gratulacje sprzętu. Sam bardzo bym chciał taką CZ do ganiania w terenie. Przy okazji mam małe pytanko ile taka CZ opierdzieli paliwa przez godzine ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Przez godzinke... :roll: ,ale łyknie 8 litrów, przez cały dzień :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Siema szkoda że ta kościerzyna to pewnie gdzieś daleko od zielonej g. bo byśmy razem na cz polatali :/ Pozdro, póki co jestem samotnym leśnym jeźdzcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi