niagara Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Dzis sobie jade, zatrzymuje sie, chce zredukowac na 1 a tutaj nie da sie !!! :( Co sie moglo stac ?? Przewiduje ze trzeba silnik rozpolowic :/ Czy ktos kto bawil sie przedtem w rozbieranie komarkow sobie poradzi ?? Dodam ze mam sr50. Kupilem od starszego pana ktory nie mogl juz na nim jezdzic (wiek) simak stal przez 2 lata, zrobilem 500km no i cos sie zje... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 ja powiem tak zanim wezmiesz sie za rozpoławianie zdejmij pierw lewy dekiel mozliwe ze tam jest cos nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 ja powiem tak zanim wezmiesz sie za rozpoławianie zdejmij pierw lewy dekiel mozliwe ze tam jest cos nie takTak dokładnie bo tam łąncuch i zębatki sa obudowane i moe poprostu coś z przednia zębatką sie stało. - Mi kiedyś peka na poł i też tego nie było widać i myślałem juz o najgorszym a to taki drobiazg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Albo tak jak ja zgubiłeś śrubę, która trzyma silnik w ramie :( W motorowerach jest wątek to możesz poczytać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 nie to napewno nie to... bo simak zostal na 3 biegu i wracalem do domu wczoraj tak. :( moze tak od strony sprzegla co sie stalo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 W skrzyni jest taki urzadenie na dwoch blaszkach i dwoch sprezynkach. Jedna z tych sprezynek pekla. Musisz rozebrac skrzynie i wlozyc nowa sprezynke. Caly ten elenent kosztuje ok70zl, a sprezynka jest bardzo podobna do dlugopisowej wiec moze Ci sie uda taka dopasowac. Przyjemnej nocki zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ja też miałem podobną sytuacje.Przyczyną było wytarcie się kosza na ktorym są wycięcia i poprostu starły się i biegi nie wchodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ale jemu biegi nie chodza tylko do gory. On na wyzsze mogl przekladac, jak wrzucul najwyzszy to juz nie mogl wrocic do nizszych, a Tobie pewnie sie skrzynia zablokowala i ani w jeda nie szlo ani w druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 a Tobie pewnie sie skrzynia zablokowala i ani w jeda nie szlo ani w drugaNie ja miałem tak że chciałem włączyć 1 bieg(jak również pozostałe) i on nie zaskakiwał....ten koszyk byl na maxa wytarty biegi nie miały sie już na czy zatrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 a może trzpień przełacajacy sie przesunął i juz go obudowa blokuje<chodzi mi o przesunięty ''pedał do zmiany biegów''> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 wlasnie sciaglem pokrywe od sprzegla no i tam jest takie cos co mocuje sie na to nozke od zmiany biegow. przy tym jest taka wajcha na sprezynce i ta wajcha nie byla o nic zachaczona. no i wnioskuje ze to spadlo no ale skad spadlo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi