adu Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Dzięki wielkie Embe :D Co do szofera......to wielu się ich znajduje, ale niestety najczęściej wolą oni sami jeźdźić (jak chyba większość motocyklistów). Z jednej strony mają rację-mniejsze obciążenie, mniejsze spalanie, zużycie oleju, i nie muszą bać się odpowiedzialności za druga osobę Ale miło by było spotkać takiego kierowcę na stałe..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Na Twoje powyższe treści odpowiem: no tak ;) Jestem raczej źle zorganizowanym człowiekiem - mam na myśli organizację czasu - dlatego ciężko byłoby byćstałym kierowcą. Przepraszam. Przyczepię się jeszcze do jednego sformuowania. Otóż o lekki uśmiech przyprawiły mnie te dwa słowa: "zużycie oleju" :) Przy jeździe z pasażerem motocykl zużywa więcej oleum? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Przy jeździe z pasażerem motocykl zużywa więcej oleum? podobno..... to nie moje słowa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Więc albo ta osoba ma dwusówa Jawe350 MZ , albo ma niezle skatowany sprzęt że olej Ciągnie :PPPPP buhahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Albo ma "inne" ważne powody, dla których nie za bardzo może wozić na tylnym siedzeniu młodą przedstawicielkę płci przeciwnej ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Embe...to "może kiedyś.." oznacza dokładnie to co napisane! :) ;) Tak jak już wspomnieliście samemu jeździ sie najfajniej, maszyna sie lekko prowadzi, dużo mniejsze ryzyko gleby parkingowej no i bezpieczeństwo wieksze dla kierujacego!Ale sa miłe aspekty jazdy z plecaczkiem płci odmiennej wiec czasemmożna sie o taka przyjemnosc pokusić. :twisted: Teraz i tak beda deszcze i burze wiec z jazdy nici! PozdrawiamDual :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Teraz i tak beda deszcze i burze wiec z jazdy nici! To się nazywa optymista! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Fajnie jest samemu, ale we dwoje to też jakże odmienny, ale całkiem niezły urok :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Fajnie jest samemu, ale we dwoje to też jakże odmienny, ale całkiem niezły urok Pewnie, że tak!!! :D A jak pasażerka się jeszcze dobrze przytuli do plecków, to jakie ciepełko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 az mi slina cieknie jak tak piszesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 az mi slina cieknie jak tak piszesz tak bardzo się rozmarzyłeś......... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNIEK-MP Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 :-D ---> A mi plecak wcale nie przeszkadza.....bez względu na wagę!!!!!Wrzucam go po prostu do kosza i se jedzie.....!!!Nie odchyla się w drugą stronę, ani nie bije po kasku.... he he I co ciekawe mogę zabrać nawet dwa jednocześnie takie plecaki....!!!! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Taki to pożyje :D he he :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 :-D ---> A mi plecak wcale nie przeszkadza.....bez względu na wagę!!!!!Wrzucam go po prostu do kosza i se jedzie.....!!!Nie odchyla się w drugą stronę, ani nie bije po kasku.... he he I co ciekawe mogę zabrać nawet dwa jednocześnie takie plecaki....!!!! :-) Ciekaw jestem jak pasażerka by się czuła gdyby siedziała w koszu a ty byś wchodził w zakręt jak na avatarze :PPPP Pozdrawiam Sz6sty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 to proste - leciałaby na niego :lol: Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi