adu Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 to nie bylo do Ciebie Yaco ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Woziłem już plecaki i plecaczki :( I lubię jeździć z plecaczkiem :D jako że sam za dużo ne iważę to mam przynajmniej lepsze dociążenie a i milutko grzeje w plecki... :mrgreen: Najlepiej do jakiś 50 kilo i jak przy hamowaniu opiera się rączkami na baku albo za rączkę z tyłu to już full wypas :mrgreen: Więc wrzuć fotkę to się pomyśli :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Engels...cholera..nie garb się.....jak się tak będziesz garbił to Ci nawet pral.....eee....moto...cykl... nie pomoże w podrywaniu lasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Engels...cholera..nie garb się.....jak się tak będziesz garbił to Ci nawet pral.....eee....moto...cykl... nie pomoże w podrywaniu lasek Już pisałem że jak się zrobi ciepło to zrobię nowe fotki i to takie że nawet moto nie będzie mi potrzebne do wyrywania lasek :D :mrgreen: :( Poza tym z plecaczkiem się ma prostszą pozycję do siedzenia :P nie wiesz ze plecak prostuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 nawet jeśli założysz brokatowe stringi to z takim garbem będziesz miał kiepskie branie 8) i prostszą pozycję?czego? i nie zmieniaj postów na które juz odpowiedziałam,kapusto kiszona :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Engels...cholera..nie garb się.....jak się tak będziesz garbił to Ci nawet pral.....eee....moto...cykl... nie pomoże w podrywaniu laseknawet jeśli założysz brokatowe stringi to z takim garbem będziesz miał kiepskie branie 8) i prostszą pozycję?czego? i nie zmieniaj postów na które juz odpowiedziałam' date='kapusto kiszona :([/color'] Odnoszę dziwne wrażenie, że autorem tych wypowiedzi nie jest Różowa tylko pewien gbur i dziadyga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 gbur i dziadyga właśnie zdradza mnie ze swoją Ewunią :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 nawet jeśli założysz brokatowe stringi to z takim garbem będziesz miał kiepskie branie A kto powiedział że bedzie tam widać JAKĄKOLWIEK bielizne ? :( Poza tym chyba czuję SPORĄ nutę zazdrości, że by się woziło kogoś innego niż Ty :D I zbaczasz z tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 nawet jeśli założysz brokatowe stringi to z takim garbem będziesz miał kiepskie branie A kto powiedział że bedzie tam widać JAKĄKOLWIEK bielizne ? :( Poza tym chyba czuję SPORĄ nutę zazdrości, że by się woziło kogoś innego niż Ty :D I zbaczasz z tematu... z tematu zbaczam,żeby nie było,ze się czepiam o każde zdanie w innym po......znaczy,że się czepiam. a Ty się garbisz.i tyle.poza tym-skoro nie dałes sobie sprawdzic jędrności pośladków to jakoś nie wyobrażam sobie,żebyś paradował bez bielizny ale może się mylę? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 a Ty się garbisz.i tyle.poza tym-skoro nie dałes sobie sprawdzic jędrności pośladków to jakoś nie wyobrażam sobie,żebyś paradował bez bielizny ale może się mylę? Na tej akurat fotce rzeczywiście się garbię, ale to dlatego że chciałem objąć moje świerzo kupione moto siedząc na nim, a że jestem wysoki to się musiałem zgarbić :( A że Tobie nie pozwoliłem sprawdzić jędrności... No wiesz, po prostu nie jestem łatwy i nie daję się tak każdemu obmacywać :D Tylko wybranej....... Więc tę akurat wypowiedź odbiorę jako komplement :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 z tego co pamiętam to wtedy tylko pośladków nie dałeś sobie obmacać :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 ...No wiesz, po prostu nie jestem łatwy i nie daję się tak każdemu obmacywać... Zwracam uwagę czytelników na słowo "każdemu" - jest to oczywisty dowód na to, że w imieniu Różowej wypowiada sie Dziadu, a co gorsza, ten sam Dziadu próbował zmacać Engelsa. Idąc dalej tym tokiem myślenia i mając w pamięci ostatnią imprezkę (ognisko) oraz posty Greeda odnośnie ślinienia się na jego MZ-ce dochodzimy do rewolucyjnych wniosków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Engels napisał:...No wiesz, po prostu nie jestem łatwy i nie daję się tak każdemu obmacywać... Zwracam uwagę czytelników na słowo "każdemu" - jest to oczywisty dowód na to, że w imieniu Różowej wypowiada sie Dziadu, a co gorsza, ten sam Dziadu próbował zmacać Engelsa. Idąc dalej tym tokiem myślenia i mając w pamięci ostatnią imprezkę (ognisko) oraz posty Greeda odnośnie ślinienia się na jego MZ-ce dochodzimy do rewolucyjnych wniosków... Oh Yaco... Za mało jeszce wypiłem żeby kumać Twoje skróty myślowe :( Ide na browar... Jak wrócę to poczytam Twoje posty z już rozjaśnionymi myślami :mrgreen: Byleby tylko jeszcze nie wyszło mi z tego że jeszcze Ty mnie chciałęś zmacać, bo ja trzeźwy byłem wtedy (prowadziłem)... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acha_owca Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Yaco napisał: Zwracam uwagę czytelników na słowo "każdemu" - jest to oczywisty dowód na to, że w imieniu Różowej wypowiada sie Dziadu, a co gorsza, ten sam Dziadu próbował zmacać Engelsa. Idąc dalej tym tokiem myślenia i mając w pamięci ostatnią imprezkę (ognisko) oraz posty Greeda odnośnie ślinienia się na jego MZ-ce dochodzimy do rewolucyjnych wniosków ale na szczęście mamy detektywa Yaco,który odkrył ten okropny spisek...heheh :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (tutaj nalezy dodac i podkreslic, ze jezdzilam wtedy suzuki gtx600) Nie ma takiego motocykla :? A może to było Kusuwaki PBX GL ze słabą skrzynką biegów?? :twisted: Tak czy inaczej zaopatrzyłem się już w stosowne wyposażenie motocykla dedykowane nieprzewidzianym plecaczkom :twisted: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi