belzebub Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Witam.Mam taki problem. Moja MZ przy jakichs 120 km/h zaczyna mi sie trzepac po drodze jakby ja ktos opil... od razu sprostuje podejrzenia ktore napewno by sie pojawily ze bos zwalilem przy znienianiu kol od tego GPXa . Otoz nie gdyz wczesniej na oryginalnych MZtowskich mialem to samo.jak sadzicie ?? amorki przednie ?? bo w sumie mam je miekkie az za bardzo ...dodam ze przy tej predkosci silnik jeszcze ciagnie jak poje.... ale coz jak reszta odmawia posluszenstwa ;) czekam na propozycje POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Moze byc amortyzator, ale moze byc 8 na kole. To z takich mniej powaznych objawow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zerknij tez na zbieżność tylnego koła - ten duperel potrafi straszne namiszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 a moze masz luzy na wahaczu :?: przednie zawieszenie tez bym sprawdził wiadomo ze przód w mz-tach jest dosc lekki ja tez czasami przy takiej prędkosci odczuwam dziwne kołyszenie wczesniej tez troszke motorem narywało ale okazała sie ze pojaiły sie luzy na łozyskach tylniego koła i trzeba było wymienic tulejki na wahaczu :arrow: pomogło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 ja jeszcze dozuce cisnienie w oponkach-sprawdz, ewetualnie napompuj do odpowiednich wartosci Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 a czy ten bak od GPZ nie pochodził od motoru po dzwonie :?: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 harry po pierwsze bak nie jest od GPZ lecz od yamagy XJpo drugie co ma bak do stabilnosci motocykla ( moze zla aerodynamika hehe )a po trzecie z moim moto nie ma ani jednej czesci od GPZ lecz jak napisalem sa kola od GPX.radze uwazniej czytac posty. POZDRAWIAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 wahacz, wzglednie krzywo ustawione tylne kolo. pomijam krzywa rame lub/i krzywy przod :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi