CrashGirl Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 GRATULACJE ;) i udanego sezonu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Ja też przyłączam się do gratulacji ;)ja również GRATULUJE !! !! !! pozdrawiam,Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Miała być lanserka w trzy katamarany i blokowanie trasy łazienkowskiej' date=' czy tam toruńskiej ;)[/quote'] To odrębny punkt programu obchodów zerowej rocznicy zdania PJ przez Andrzeja ;) Na wszystko przyjdzie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 :( :D :P Pozdro. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 no no no, to gratulacje :D :( ja stawiam :mrgreen: napewno teraz troche mniej bedziesz jezdzil na moto na rzecz auta, ale to chyba normalne :? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ale sie kur*a ciesze :D:D:D Lanosik juz czeka :P Od dziś masz nową xyfkę - "BOGDAN" :laughing: P.S. Gratulacje :( Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_DLuGi_ Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Gratulacje!! . .................kurcze chcilabym juz miec prawko ale jeszcze musze kręcic te beznadziejne 8 i na egzamin, ciekawe czy zdam za pierwszym razem A czy B i czy wogule zdam :roll: ........Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi