Skocz do zawartości

Akrobacje motocyklowe

Wyatt
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Widze ze masz geyowe mysli ( w stanach to normalne ale my Polacy nie jestesmy do tego przezwyczajeni he he wiesz brak tolerancji itp. he he ).

Nie znam cie wiec nie chce cie oceniac. Moze nie wszyscy na zielonych kawasaki sa dresiazami bo znam wielu spoko gosci na takich sprzetach ale tak sie przyjelo ze dresiaze lubia zielone zx6, zx7 dzieki takim filmom jak " MŁODE WILKI".

Ja tez nie lubie jak ktos pisze ze jestem dresiazem chociaz nigdy nie widzial mnie na oczy.

A pan "zezowaty w kasku" to niech nie mysli ze to jest tylko jego forum.

Chcieliscie sie czegos noego nauczyc wiec dalem wam kilka porad zebyscie nie uczyli sie na swoich bledach tylko na moich ktore byly bardzo bolesne i kosztowne.

Mysle ze moglibysmy srobic glosowanie na forum, kto jest za tym zebym skasowal ta strone z moich ulubionych i wiecej tu nie zagladal a kto za tym zebym objasnil wam jak bezpiecznie wykonywac triki ktorych sie nauczylem.

Ps.Do Atlanty to raczej nie wpadne, chyba ze bede chcial malpy poogladac ale do ZOO w Warszawie mam blizej.

Panowie, poczekajcie. Trohcę ochłońcie.

Proponuję (to do Damian, VX`a i Konrada) zapomnieć o dawnych sprawach. Zaczęło się od nieszczęsnego podpisu o siostrze w burdelu i cały czas widać echa tej sprawy.

Oststni post Konrada jest wyraźnie niezaczepny i wynika z niego, że nie chce się awanturować, tylko podzielić się doświadczeniami. Mam rację ??

Zatem proszę o spokój i trochę wyluzowania.

Pozdrawiam, Paweł

KONRAD

Twoje wypowiedzi są żałosne i do tego bardzo niegrzeczne. Nie sądzę żeby stwierdzenie:

„Jak chcecie gamonie zobaczyc niezle gumki to zapraszam na

http://www.forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=26115 "

wywołało u kogoś jakiekolwiek pozytywne wrażenie. A z tymi gamoniami to już qwa przegiąłeś.

Co do twojej techniki jazdy na gumie to sam opisujesz w swoich postach na pełnej nieświadomce jakim jesteś cieniażem . Np.

„Przy predkosci 100 km h wysokosc kola przedniego nad ziemia regoluje sie tylko i wylacznie gazem. Sa momenty kiedy motocykl przekracza granice pionu i leci do tylu ale wtedy wystarczy zamknac manetke gazu i spokojnie wraca”

Może właśnie dlatego że jak „niechcący” przód twojej V’ki pójdzie zbyt wysoko nie używasz sprzęgła i tylnego hamulca (tak wyobraź sobie że hamulec pisze się przez h a nie ch – to samo dot. słowa hamować) przeleciałeś do tyłu o czym z dumą (niezły obciach) nas poinformowałeś. A co do stwierdzenia :

"Chcieliscie sie czegos noego nauczyc wiec dalem wam kilka porad zebyscie nie uczyli sie na swoich bledach tylko na moich ktore byly bardzo bolesne i kosztowne.

Mysle ze moglibysmy srobic glosowanie na forum, kto jest za tym zebym skasowal ta strone z moich ulubionych i wiecej tu nie zagladal a kto za tym zebym objasnil wam jak bezpiecznie wykonywac triki ktorych sie nauczylem”

to już całkiem nie wiem o co chodzi. Jakich trików mianowicie chcesz nas nauczyć – bo oprócz nieporadnych opisów jazdy na kole nie zauważyłem w twoich wyczynach niczego nadzwyczajnego. A przepraszam pier.....ęcie przodem o asfalt po tym jak zabrakło Ci obrotów i już dalej nie dało się piłować Twojej Hądki na kole to w sumie jest całkiem niezły trik. Nie będę cytował innych Twoich wypowiedzi ponieważ są w podobnym tonie i po prostu szkoda mi na to czasu.

Gdyby jednak udało Ci się opracować jakąś nową sztuczkę to proszę, proszę opisz ją zrób to dla wszystkich- niech gamonie też coś mają z życia.

Dobra wystarczy.

Chcialem dobrze.

Mozecie skasowac wszystkie moje wypowiedzi i caly ten temat.

Tak naprawde to nie sa moje zdjecia.

he he he he he he he he he he he he

przeciez to jest jakis kaskader i motor ma przerobiony he he he he a wy sie daliscie nabrac he he he :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :P :P :P

nie chcialbym juz rozgrzebywac wszyskiego od nowa ale mam prosbe do speed'a

nich rozwinie zdanie o kogo mu chodzi!

Stary no przeciez nie o Ciebie, mialem na mysli tego co sie rozpisywal ze na Kawach jezdza dresy i "Goscia" -pamieta go ktos jeszcze? :lol:

A tak na marginesie to proponuje juz nie pisac na ten temat, szkoda czasu!