Freemen Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Ja mam 172 cm więc, to chyba mnie nie dotyczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kosiarz Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 No w prawie kazdym sciugu masz siedzenie dla pasazera! Z tym ze za wyodne to ono nie jest :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 99-00 w R6 byly w nie ktorych modelach probelmy z 2ka :/ w 2003 + tego problemu nie ma w ogole. Chyba ze komus sie przytrafil jakis lipny egzemplarz i szerzy mity. Tylna kanapa w kazdym sportowym motocyklu jest wiec nie rozumie pytania? :> Ma ktos jakies porownanie R6 01-02 , a 03-05 ??? Ale na wlasnej skorze ;) Pablo a dlaczego znow R6 a nie cos innego skoro piszesz ze 750/1000 to Twoje marzenie? a na Twoj dylemat mam jedna odpowiedz... jak umiejetnosci w miare pozwalaja.... 2004+ R1 :P :P no competition Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 z tego co wiem to R6 mialy problemy ze skrzynią biegów w rocznikach 98 i chyba 99 więc pierwsze modele serii ''R'' lecz te roczniki kupione w niemczech mialy tą wadę niwelowaną w autoryzowanych serwisach na terenie Niemiec i wszystko bylo ok.Problemy byly z dwójką.pzdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Gsxr 750 przebija kazdą 600- pod kazdym wzgledem- pojezdzilem takim i 600 tez to mialem porownanie. Brat miał 3 Gsxr-y do wyboru to wziął 1000 :-)) :lol: Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Była mowa o plecakach no mój egzemplarz ma tylko jedna kanapę a ja nie widzę powodu' date=' aby ten stan rzeczy miał się zmienić na razie nie widzę[/quote'] PS1 a po co Ci kanapa??? Przecież i bez niej pięknie sobie poradziliśmy ;) :P :P podpisano CYBORG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 z tego co wiem to R6 mialy problemy ze skrzynią biegów w rocznikach 98 i chyba 99 więc pierwsze modele serii ''R'' lecz te roczniki kupione w niemczech mialy tą wadę niwelowaną w autoryzowanych serwisach na terenie Niemiec i wszystko bylo ok.Problemy byly z dwójką.pzdr ;) W R6 nadal sie sypia skrzynie.Przyklad to ostatni odcinek Jednoslada:R6 z 2003 i miala robiona cala skrzynie.A ze w Niemczech naprawiali skrzynie to i tak sie sypaly dalej bo zmieniali kola zebate ale one tez nie wytrzymywaly.W R1 do 2003 tez sie sypia dwojki.Nie wiem jak w modelu 2004 R1,kumpel ma i laduje na gume,na razie ma 8tys.km przejechane i jest wszystko OK ale zobaczymy co bedzie dalej :P A z motocykli wymienionych w temacie to tylko GSXR750 ew.GSXR600,wg mnie nie ma lepszych sprzetow w tej klasie. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freemen Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 I wszystko zbliżyło się do konkurecji między Y R6(1) i GSX-R750. Honde na początku już poszła wniepamięć. Hmm.... GSX-R750 ..... zobaczymy jak to pasuje na mnie w salonie, w końcu nie mam wielkiego wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 soraweczka, że namieszalem :lol: A niemożesz wziąć Gsxr'a i R6? 8) tylko potem bedzie dylemat: czym tu dziś pojeździć :?: :twisted: pzdrmilego ''przymierzania'' Suzuki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Only Suzuki, najlepsze motorki w klasie.No, GSXR 750, tego bym wybrałmotorek jest bardzo fajny, jak kazde suzi, bo suzi to piekne motocykielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 GSXR 750 idzie jak 1000 z 2000 rocznika z każdą 600 wygrywa jeśli chodzi o przyśpieszenie jak i prędkość maksymalna .Co istotne nie trzeba jej kręcić jak inne 600 można jechać 3 lub 4 praktycznie nie ma to znaczenia bo ciągnie równo w zakręt i wychodzić na tym samym biegu z naprawdę dobra dynamika.Co do wyglądu to jest kwestia gustu mnie osobiście pasuje wizualnie i r 6 i gsxr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 Panowie, problem jest w tym ze z tych 3 motorynek wiadomo ze GSX-R 750 bedzie najlepsza i nawet nie ma sie o co spierac. Co do pozostałych 2 czyli R6 i CBR600RR to jasna sprawa ze R6, jezeli mowimy o latach 03-04. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Panowie, problem jest w tym ze z tych 3 motorynek wiadomo ze GSX-R 750 bedzie najlepsza i nawet nie ma sie o co spierac. Co do pozostałych 2 czyli R6 i CBR600RR to jasna sprawa ze R6, jezeli mowimy o latach 03-04. ŚWIĘTE SŁOWA :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weasel Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 A dlaczego od razu skreśliliście CBR900RR ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 mam juz druga 600tke i trzeciej nie kupie :? wez Gsxra 750 a trafisz w dziesiatke. [ Dopisane: 25-10-2005, 01:41 ]ku*wa :twisted: fajnie wskrzeszacie stare tematy a ja sie produkuje nie patrzac na date :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi