Blazej_mtx Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Witam. Mam MTX'a i szukam do niego NOWEJ kierownicy... na allegro pustki... czy za ok 90 zł kupi się coś normalnego czy same kity? Nie będe często odwiedzał terenu ( złe wspomnienia :) ), więc jakiejś super nie potrzebuje. Znalazłem coś takiego: http://www.moto-shop.pl/catalog/product_in...96ebcfb2170f5ea Jest to osprzęt do przyjęcia czy jakieś badziewie? Co innego polecacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Lepiej kup jakas fajna uzywke. Za 200zl moge Ci skolowac najwyzsza polke Renthala. Koles mial taka kiere i na gumie zaliczyl szlifa- wyrwalo mocowania z polek a kierownica zero skrzywien :lol: . Oczywiscie elegancka zlota :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 No to akurat (jak dla mnie) wada bo wolalbym wymienic krzywa kiere niz mocowania od polek. A grosza kiera ma to zalete ze w razie upadku ona sie krzywi a nie mocowania od polek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 No to akurat (jak dla mnie) wada bo wolalbym wymienic krzywa kiere niz mocowania od polek. A grosza kiera ma to zalete ze w razie upadku ona sie krzywi a nie mocowania od polek.No ale zobacz jaka musiala to byc sila :). To bylo przy jezdzie na gumie XT660 przerobiona na supermoto (byla na motorbike show takie niebieskie halogeniki z przodu i chlodniczka oleju rzucajaca sie w oczy) oczywiscie na asfalcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Ja bym wolal wydac troche wiecej i miec lepsza kierownice bo to roznie bywa ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 daruj sobie synu ta kiere z allegrotu masz WRP za niewiele wiecej http://www.tnt-motocykle.pl/e-shop/tnt_sho...hop.php?id=3791 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 krzywi sie przy kazdej glebie... ale przynajmniej firmowa Ta kolega ma podobna wypierdziellil sie kilka razy i krzywa jest :) :) ale co tam lata dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Ta kolega ma podobna wypierdziellil sie kilka razy i krzywa jest ale co tam lata dalej tamten moj post to pomylka bo dotyczyl renthala którego ja mam i wiem że sie krzywi ale renthal jest drozszy bo kosztuje 240zł. link dalem do kierownicy WRP której nie uzywalem wiec nie moge powiedziec czy sie krzywi, dlatego edytowalem posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 enduroguy napisał:To bylo przy jezdzie na gumie XT660 przerobiona na supermoto (byla na motorbike show takie niebieskie halogeniki z przodu i chlodniczka oleju rzucajaca sie w oczy) oczywiscie na asfalcie Hm, gdzie ją widziałeś w ruchu? Podobała mi się bardziej od większości tych czyściutkich maszyn.Nawet zapodałem fotki w albumie:http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pa....php?pic_id=219http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pa....php?pic_id=223 A co do kierownic to w Larssonie można dostać kiery firmy Tommaselli w cenach od 97 zł. do 204 zł. Używam kierownicy tej firmy już od roku i narazie dzielnie się trzyma. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Ta kolega ma podobna wypierdziellil sie kilka razy i krzywa jest ale co tam lata dalej Dokladnie, a ja wrzucilem orginalna kierownice od mojej starej TS50er i jest odziwo twarda jak stal :) . Mimo gleb jest naprawde prosciutka. Orginalna od mojej TS70 to byla masakra. Jedno polozenie moto (nie mozna tego nazwac gleba) i byla krzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Eee to już nie wiem co myśleć... Nie potrzebuje firmowej kiery... nie zamierzam jeździć w terenie więc gleb raczej nie będzie a i moto sprzedaje. Potrzebuje czego kolwiek do 90 zł max... Musze jeszcze kask kupić.. kasy nie mam. Myślałem nad tą czerwoną bo będzie mi pasowała do kolorystyki moto... Będe jeszcze szukał... jak będe miał coś na oku to dam znać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Blazej_mtx napisał:Potrzebuje czego kolwiek do 90 zł max... Tak jak pisałem LARSSON , za 97 zł. kolory różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 na allegro ktos sprzedaje kiere od mtx (oczywiscie uzywana) a jak kolor nie taki to zawsze mozna przemalowac Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Dzięki wszystkim za pomoc :) . KML a są gdzies one pokazane na stronie? Nie moge znaleźć... bo kurde nie chciałbym kupować kota w worku :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Blazej_mtx napisał:KML a są gdzies one pokazane na stronie? Nie moge znaleźć... bo kurde nie chciałbym kupować kota w worku Jutro prześle Ci scana z katalogu będziesz tam miał fotke oraz wszystkie wymiary, z tego co widzę to czerwona jest trochę droższa więc chyba będzie lepiej przemalować . :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi