Gość Anonymous Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Była ostatnio na Allegro GPZta 600 na części z 89 roku w malowaniu takim jak moje i Marka, ale jak teraz popatrzyłem to już jej nie ma... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 impulastaory zamowione dwie sztuki i jutro pewnie juz beda.Jak komus jeden padnie to sluze help bo sprzedja tylko komplety a ja mam jeden.A co do czesci to polecam 505 069 142 koles za dwa impulsatory i plytke chce 120zł a inni chcieli po 300-350 zł :D :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Dzięki. Namiary mogą się przydać. A swoją drogą niektórzy to "zdziercy". :lol: się ,że "bryke" znowu Masz sprawną. Oby jak najmniej awarii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturoS Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 witam mam GPZ 1000RX '86 motocykl mam od 2lat i jak go kupilem to przejechalem moze ze 300km i obrocila mi sie panewka korbowodowa zgiol sie wal. kupilem 2gi zlozylem silnik. wszystkie regulacje, czyszczenia, synchronizacje, zmiana swiec, plynow. ale cos ma problem z wkrecaniem sie powyzej 6tys. i nie mam pojecia co to jest. ogolnie motocykl podoba mi sie. ale stwarza mi problemy :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 witam mam GPZ 1000RX '86 motocykl mam od 2lat i jak go kupilem to przejechalem moze ze 300km i obrocila mi sie panewka korbowodowa zgiol sie wal. kupilem 2gi zlozylem silnik. wszystkie regulacje, czyszczenia, synchronizacje, zmiana swiec, plynow. ale cos ma problem z wkrecaniem sie powyzej 6tys. i nie mam pojecia co to jest. ogolnie motocykl podoba mi sie. ale stwarza mi problemy :cry: też mam takiego w tym samym roczniku ale jak na razie wszystko działa ok, lepiej nie wywoływać wilka z lasu ;) .Życzę szybkiego naprawienia sprzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zwłaszcza 900 R. Ciężka , nie ergonomicznaA to ciekawe ;) Przesiadłem się na takiego właśnie konika z XJ600. Uważam, że jest dużo przyjaźniejszy, lżejszy i pod wieloma względami przyjemniejszy od XJty. Masę realną pomijam. Mówię jedynie o masie odczuwanej. A konik, to GPZ 900 A5 w wersji bezowiewkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 WITAM!!!KAWKA ZOSTAŁA SPRZEDANA WCZORAJ WIECZOREM!!!!ARTUROS a mozesz mi powiedziec jaki masz wydech?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturoS Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 no wlasnie wydech mam jakis kombinowany, koncoka od jakiegos suzuki, glosny! ale wczesniej smigal ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 ja mialem cos takiego przez sebringa.Kawka wkrecala sie do 6tys i wieęcej nie dala rady.EWez sprobuj ustawic dawke paliwa wieksza.Tam na tych dolnych srubach pod gaznikami,Np.u mnie w kawce bylo trzeba wedlug ksiązki serwisowej 1,5-2 obory.A ja zeby kawka chodzila normalnie wykrecilem az o 4 obroty i nie kopcila na czarno wiec mieszanka byla dobra albo moze dostawac za duzo powietrza.Wez zdejmij zbiornik odpal ja i zatykaj wlot powietrza do filtra dodawajac w miedzy czasie gazu.Sprawdzisz wtedy czy nie ma za duzo powietrza bo moze to tez byc przyczyna.A co do wydechow to jestem zwolennikiem orginałów a jak wymieniać to juz wszystko zeby to idealnie chodziło a nie tworzyc wydumki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturoS Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 dawke paliwa mam ustawiona na 3,5obrotu. powietrza za duzo nie moze brac bo filtr jest dobrze zlozony (szczelnie). bierze tyle ile moze. u mnie na luzie wkreca sie ok! tylko pod obciazeniem jest ciezko, powyzej 6tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ile palą Wasze GPZ 900 - 1000RXMoja 900 w trasie do 140 spaliła 6L :D , cykl mieszany 6,7-6,8LRX w trasie 7-7,5 mieszany 8,5 Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 swoją jak jadę 120-140 to pije sobie spokojnie 7 lit ale gdy odkręcam do 200 i ponad bo i tak kiedyś pomykałem z Kraka do Częstochowy to wir się robi. Na szczęście rzadko zdarza mi się jeżdzić z takimi prędkościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admirał Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 no dobra, nie żebym tam sie chwalił ile pali, ale od wczoraj jeżdzę GPZ 600, tak sobie napisałem, bom zadowolony :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Moja 600 pali ponizej 6l w miescie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Moja przed regulacjami spalila mi 20l na 100km sam sie jej dziwilem ze tyle może ten maly potworek wciągnąć w sumie cześć wyleciała z przelewających sie gażnikow bo byly zaworki juz rozwalone i kranik nie trzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi