rebel Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Sorki może ten temat już był ale szukałem na to pytanie odpowiedzi i nie mogłem go znaleść.Kiedy odbędzie się najbliższy MotoBazar w Wawie ? :?: Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Tydzień po świętach w sobote i niedzielę na Służewcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 nie tydzien tylko dwa 9-10.04 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Żeby nie było wątpliwości:http://www.mototarg.pl/ Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Upsss :oops: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Ja napewno się pojawię, jeszcze jacyś chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Niektórzy nawet będą mieli swoje stoisko :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 I'll come obviously Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 też mam tam zamiar sie zjawić z KURTECZKĄ, SPODNIAMI i KASKIEM - mam to na sprzedaż :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 A ja musze kupic pare pierdół do mojego gruzowiska więc będe napewno. Prawdopodobnie spędze tam cały dzień i spotkamy się nie raz na terenie giełdy (najczęściej można mnie znaleźć w okolicach barów z żarełkiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 ja bede na bank w sobote , bo musze kupic sakwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 ja też pewnie będę 8) ja bede na bank w sobote ' date=' bo musze kupic sakwy[/quote'] BTW to Ty masz może czerwonego Fazerka z naklejką " DID " na wahaczu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 nie, moj jest grafitowy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi