Vlaad Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 a tam widziałem nawet dwa motocykle (plastiki) i pięęęęęęękne traski na mazurachCo się bedę rozpisywał.... zapodam ci linkę:http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...e5a4cc193f9ca6a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Patrzyłem na prognozę na Onecie i marnie widzę naszą wspólną przyszłość.Będzie padać :x :D Wymiękam :oops: :? ZbychoXJR1300MW750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Proponuje poczekac do jutra rana, jest jeszcze 12 godzin i pogoda moze sie diametralnie zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 U mnie, w Starej Miłosnie (wschodnie krańce Warszawy) przestało padać o 7.30. Prognozy wskazują, że będzie później trochę słońca. Zatem ruszamy:)SMS nie puszczam, bo planów nie zmianiamy :DPozdrawiamHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Na Bialolece, gdzie wszyscy mamy sie spotkac za poltorej godziny padac nie pada, ale ulice mokre sa. PS. Przed chwila widzialem motocykliste na ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 do Ciechanowa jest o rzut beretem, więc jak byśmy wyjechali o 12 to też zdążymy, a przynajmniej nie będziemy po mokrym jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Moim skromnym zdaniem babajaga ma racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 zeby chociaz 11, to bedzie wieksza szansa, ze ulice wyschna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 rozumiem ze 10.00 nadal aktualna?? bo ja zaraz jade, ubieram sie jak na deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 dzwonilem do Huberta - pod boldorem o 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 babajaga-czy odbierasz te info?bo ciebie indywidualnie podjalem sie poinformowac. daj znac na forum ze wiesz, ze 11 pod boldorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ok, 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 odebralem info - 11. ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Panowie, ja się niestety poddałem. Rano wyszedłem o 10 i było ok. 5 st.C. Niestety mam tylko skórę i nie jest ona najlepsza na takie zimno. ..a jak wyszedł wypad? Pozdr.Jarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tbar Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 jak było???? udał się wypad? albo jeszcze nie wrócili, bo gdzieś stanęli na browarek :D i utknęli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi