aker Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Dwoma rękami podpisuję się pod innymi szanownymi uczestnikami. Klawo było Egon jak cholera. Wielkie dzięki dla Vlaada, który uchylił nam swojego serca :) . Zdjęcia mam, ale myślę żeby przy następnym spotkaniuy wymienić się płytami i zrobić z tego po płytce dla każdego - jako miłą pamiątkę. Chętnie zbiorę płyty ze zdjęciami i przygotuję wersję do dystrybucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 bardzo uprzejmie proszę wpisać mnie na listę dystrybucji zdjęć :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 W sobotę umówiłem się z Hubertem na odbiór jego zdjęć, Yogi jeszcze się nie odezwał, ale mam nadzieję że to zrobi. W przyszłym tygodniu przygotuję płytki dla wszystkich, wtedy dam znak :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Póki co nie mam czasu na zrobienie płyki z wyjazdu. Nawet nie wywołałem klisz :? . Robota dopadła mnie nawet w dni, które miałem wolne ;) . Może w przyszłym tygodniu złapię oddech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 mam z 300 fotek, ale podobnie - brak czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 No, w końcu się udało nagrać płytki. Na każdej są zdjęcia Yogiego, Huberta i moje. Vlaad niestety w najbliższym czasie nie będzie miał zdjęć, więc zrobiłem w/w zestaw. Płytki przekażę "przy jakiejś okazji" i nie pominę nikogo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi