gramlin Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 kto wylazi na motór dzis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 jo żek kcioł wyjiść ale siem kopyrtnoł jak żem stoł na kanapje i żem dupnoł zwłokiem ło ziem... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 jam zem musiol przy obejsciu robote zrobic i krowy obrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 a my mieli byte z kumpelem w knajpie i my nie zdolali motóra odpalic... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Ja wyskoczylem na motor 22.03 byly juz ku temu dobre warunki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Nie ma bata ide jezdzic :P Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 jam zem musiol przy obejsciu robote zrobic i krowy obrobicYogi a gnója nie zapomniołeś wykidać :?: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 NOOO Warszawa, kto idzie jezdzic??!! ;) LESZCZE :P Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 W Goorach już pełno sprzętów lota choć śniega tu dwa rozy winyj, a tam we warsowie to mientkie siuski jak widac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 jo już od tygodnia dzień w dzień lotam se po okolicy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Ja na pewno !!! Gorsza sprawa że jeszcze nic przy maszynach nie robiłem, bo było za zimno na garaż :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Ja musze najpierw na przeglad rejestracyjny pojsc ale rano jest jeszcze dosc zimno aby wybrac sie na moto do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Aker nima że boli u nos w goorach zimno jak diabli w garazu mroz lapy odpadaja od zimnych srubek ale moto warte psowiecenia, bo jak przyjda cieple dni to sie loto a nie siedzi po garażoch :!: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Kto jest miętki ten jest miętki, ja dzisiaj 200 km po samej Warszawie zrobiłem, powiem tylko że po tak długiej przerwie, mięśnie dały mi się we znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 ja smigałem. :clap::D:D:):D:):D:):D zajefanie!!!!! Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi