Harry Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Czy wie ktoś co to jest :?: Czy 251 tak chodzą czy raczej cos jest nie tak :?: Dodam że jak stoi i daje gazu to nic takiego nie słychaćZa wszelkie odpowiedzi z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Jak gwiżdze to znaczy że jest dobra. Jak nie gwiżdze to padaka :lol: Wiesz tak naprawdę wszystkie etki które spotkałem i były w bdb stanie to właśnie gwizdały. Wiec chyba coś w tym musi być że jak gwiżdze to jest OK. NIe masz czym się przejmowaćPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 moja tez tak fajnie świszcze, czy jak kto woli szumi i to jest fajny dzwiek |;) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Czy wie ktoś co to jest :?: Czy 251 tak chodzą czy raczej cos jest nie tak :?: Dodam że jak stoi i daje gazu to nic takiego nie słychaćZa wszelkie odpowiedzi z góry dziękiona poprostu gwizdze na ciebie :laughing: :laughing: :laughing: :laughing::laughing: :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 No to fajnie, nawet mi się to podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 maszyna gwizda bo kierowca piz...a hehe to taki zart odnosnie MZ u mnie ;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 lepiej tak nie żartuj bo sam masz MZ i mógłbym coś wywnioskować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 mz gwizdze, bo ma skosne zeby wstepnego przeniesienia napedu 28:68. i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 A mnie nic nie gwiżdzy podczas jazdy, przynajmniej tak mi się wydaje :roll: ;) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Mi też sie wydaje że nic, nie gwiżdze.. ale kiedyś dałem sie przejechać braciszkowi... I gdy sobie stałem koło drogi autentycznie słychać takie charalterystyczny dzwięk.. cięzko jest go określić jakimś mianem ale każdy chyba wie o co chodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Turbina Wam sie wlacza chlopaki i tyle :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 16 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Ja będę sobie tłumaczyć że mam system NOS ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 mi nawet wsk 175 gwizdze:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 generalnie to bardziej gwizdze w maszynach z wiekszym przebiegiem-moja na poczatku gwizdala bardzo slabo, za to teraz - gdy ma juz na koncie ponad 70 tys km, wydaje z siebie piekny ton z roznym natezeniem-oczywiscie zaleznym od obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 mz gwizdze, bo ma skosne zeby wstepnego przeniesienia napedu 28:68. i tyle w temacie.O ile dobrze kojarze to niejest to dzwiek kol zebatych (bo to jest charatkerystyczny dzwiek)TO jest raczej cos jakby : vvrrrriiiiiiiiiiJa raczej bym to laczyl z wydechem ;)No chyba ze w MZ kola zebare wydaja wlasnie taki inny dzwiek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi