HubZG Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=45650856 a ten bo kurde nie mam za duzo siana a AGV troche drogi 420 zawsze te 50 dych A AGV wazy 1500 :/ Troche ciezki !! Czyli mówisz ze najlepiej uzbierac i kupic AGV Rc5 !?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 A mam takie pytanie... Co złego jest w MAXach? W moim mieście u dilera jest MAX KW 03 za 250 zł. Czy to naprawde jest jakieś gówno typu tornado bo cena na to nie wskazuje... Problem w tym że mam ok 300 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Czy to naprawde jest jakieś gówno typu tornado bo cena na to nie wskazuje...Jak nie, a co chciałes za ta kase :roll:przjedz sie w maxie a potem w dobrym kasku i zobaczysz o co mi chodzi.HubZGTen nitro jest całkiem niezły i słyszałem dobre opinie na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 NO to juz nie wiem Czy kupic ten nitro czy agv :lol: nitro tanszy ;)Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 NO to juz nie wiem Czy kupic ten nitro czy agv :lol: nitro tanszy ;)PzdrJak masz kasy na AGV to bierz agv a jak nie to najepszym wyberm bedzie chyba nitro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Jak nie, a co chciałes za ta kase Źle sie wyraziłem... Cena nie wskazuje na to, by było to gówno podobne do tornado... nie można tego porównać do dobrych kasków ale za tą cene to chyba można by wziąć... jak sądzisz? Bo jeżeli to miało by się prawie nie różnić od tornado itp to by chyba tyle nie kosztowało :roll: Kask kupić musze... mam około 300 zł i nic więcej nie wycisne... A co jest lepsze OSBE czy ten MAX ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Jakbym miał taki wybór to bym wziął osbe. A co do porównywania z tornado tam masz racje. Osbe i max sa duuuużo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Moim zdaniem OSBE. Miałem okazje w nim jezdzic (niestety nie mój i był troszke za duzy), ale widać, że dość solidny i w miare komfortowy, a MAX stoi w sklepie i widać troche kiepskie wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 HubZG napisał:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=45882182 np ?? Wydaje mi się że ten kask to Osbe bo ma identyczną skorupe, różni się od starego modelu tylko naklejkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 HubZG napisał: Cytat: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=45882182 np ?? Wydaje mi się że ten kask to Osbe bo ma identyczną skorupe, różni się od starego modelu tylko naklejkami.Dobrze Ci sie wydaje KML to osbe ;) . Nawet w tytule aukcji jest tak napisane :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...%26lr%3Dlang_pl Zuwazylem, ze w Czechach kaski OSBE są drozsze (nawet ten starszy model). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 a MAX stoi w sklepie i widać troche kiepskie wykonanie.Niestety nie zgodze się,mam maxa i chwale sobie za tą cene dobry stosunek jakości i wcale nie jest kiepsko wykonany ,nie raz już mi głowe uratował,no i ma wyjmowane wnętrze czego nie ma Osobe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 a MAX stoi w sklepie i widać troche kiepskie wykonanie.Niestety nie zgodze się,mam maxa i chwale sobie za tą cene dobry stosunek jakości i wcale nie jest kiepsko wykonany ,nie raz już mi głowe uratował,no i ma wyjmowane wnętrze czego nie ma Osobe.Cz cross ma racje max jest strasznie wykonany, przymierzałem kilka sztuk w sklepie i po obejrzeniu go na żywo stwierdziłem, że nie warto wydawac na niego kasy. Z daleka to moze fajnie wygląda ale po dokładnym obejrzeniu efekt mija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Niestety nie zgodze się,mam maxa i chwale sobie za tą cene dobry stosunek jakości i wcale nie jest kiepsko wykonany ,nie raz już mi głowe uratował,no i ma wyjmowane wnętrze czego nie ma Osobe. Czytałem niedawno, że zalezy na jaki kask trafisz. Bo MAXy są robione ilosciowo i w niektórych kaskach własnie widać kiepskie wykonanie. Ale ja i tak kupie OSBE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 a co myslicie o kaskach madhead ? mam okazje kupic nowke za 210 zl i raczej wiecej kasy w tym sezonie nie wygrzebie na garnek. wiec co bedzie lepsze => madhead czy osbe ? z tego co wiem ten pierwszy ma wyciagane wnetrze i jest lakierowany a osbe nie ma tych bajerow. aha madheady sprzedawane sa glównie przez Louisa, czyli ich jakosc nie powinna byc najgorsza ;) tylko malowanie nie do konca pasuje mi do stroju :P Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi