Aśka Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 jes ser!i znowu siedzimy aż nas wywalą? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 jes ser!i znowu siedzimy aż nas wywalą? :D Rozumiem, że niebawem pojawią się w knajpie fotki "niektórych" osób z dopiskiem: "Tych państwa nie wpuszczamy" :D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 A wpadne se, wódkę ktoś ma przynieść 8) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 18 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 jes ser!i znowu siedzimy aż nas wywalą? :D Rozumiem' date=' że niebawem pojawią się w knajpie fotki "niektórych" osób z dopiskiem: "Tych państwa nie wpuszczamy" :D[/quote'] Mam przeczucie, że niedługo nad ladą zawiśnie moja podobizna z adnotacją "Tego pana nie obsługujemy". :D Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 19 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 jes ser!i znowu siedzimy aż nas wywalą? :D Rozumiem' date=' że niebawem pojawią się w knajpie fotki "niektórych" osób z dopiskiem: "Tych państwa nie wpuszczamy" :D[/quote'] Mam przeczucie, że niedługo nad ladą zawiśnie moja podobizna z adnotacją "Tego pana nie obsługujemy". :D No i chyba wykrakałem... Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 no chyba tak olsenie next timem lepiej w kasku przyjdz :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 "Po żołądkowej robie sie nerwowy" :lol: :lol: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 jes ser!i znowu siedzimy aż nas wywalą? :D Rozumiem' date=' że niebawem pojawią się w knajpie fotki "niektórych" osób z dopiskiem: "Tych państwa nie wpuszczamy" :D[/quote'] Mam przeczucie, że niedługo nad ladą zawiśnie moja podobizna z adnotacją "Tego pana nie obsługujemy". :D No i chyba wykrakałem...nie będę wredna.nie wrzucę tych fotek na forum.filmiku tez nie.hihihihihihi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 jes ser!i znowu siedzimy aż nas wywalą? ;) Rozumiem' date=' że niebawem pojawią się w knajpie fotki "niektórych" osób z dopiskiem: "Tych państwa nie wpuszczamy" ;)[/quote'] Mam przeczucie, że niedługo nad ladą zawiśnie moja podobizna z adnotacją "Tego pana nie obsługujemy". ;) No i chyba wykrakałem...nie będę wredna.nie wrzucę tych fotek na forum.filmiku tez nie.hihihihihihi :P A spróbowałabyś... :P ;) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 No tak, chyba poskromie moje lenistwo i wybiore sie do 2oo jakos niedlugo. Za oknem juz coraz czesciej widac sloneczko ;) wiec niedlugo (mam nadzieje) da sie tez pod 2oo na 2oo podjechac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 czy ktos wie czy 2oo to w wielki piątek czynne są?bo jesli tak to co powiecie na forumowe zalewanie króliczka wielkanocnego? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 podobno zamknieteale to nieoficjalna wiadomosc :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 a to może by tak grilla?eeeee....czy w wielki piątek mozna zjadac padlinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Nooo pierwszy grillik w tym roku byłby....Otwarcie sezonu grillowego hyhhyy :P Ale nie wiem czy cos wolno z padliny, pewnie nie!Wazne ze ludzie sie zobacza , tak sobie sadze! PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 ja tam na grilla w piatek pewnie ide ale nie wiem czy mi wolno zapraszac wiec .... nie zapraszam :? jak organizator bedzie chcial to pewnie kogos zaprosi (mysle ze we 2nie bedziemy sie alkoholizowac :P ) pozdraiwam piatek swiatek niedziela kielba piwsko dla maturzysty sie nalezy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi