bronx Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Temat o regenerecji owego napinacza, ale tylko olejowego.A najlepeij z cbr 1000.Jebni mowia ze sie go nieregeneruje bo nie ma czego, inni zas ze tam wszystko jest do zregenerowania.Ja sie na tym kompletnie nieznam , niemam nawed dokladego rysunku pokazujacego wnetrze tego napinacza. Wiec powiem tak :OTWIERAM DYSKUSJE :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 znam dobry sposób i tani.Kupić paczkę szmalcuposmarować napinachrzucić za płotpsy z całej okolicy będą Ci wdzięczne za smaczną zabawkęa w miejsce tego starego zabudować nowy.Wiem, wiem duże kosztycodziennie przerabiam ten temat. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Bronx cos Ty kupil :?: Jak Ty kupowales ten motocykl? Czytam Twoje posty i chyba wszystko czego sie nie dotkniesz to masz zje*ane :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Temat o regenerecji owego napinacza, ale tylko olejowego.A najlepeij z cbr 1000.Jebni mowia ze sie go nieregeneruje bo nie ma czego, inni zas ze tam wszystko jest do zregenerowania.Ja sie na tym kompletnie nieznam , niemam nawed dokladego rysunku pokazujacego wnetrze tego napinacza. Wiec powiem tak :OTWIERAM DYSKUSJE :D Jeżeli za pomocą regenerowanego napinacza chcesz zepsuć cała resztę silnika ( jeżeli łańcuch przeskoczy po kołach zębatych) to jesteś na bardzo dobrej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 10 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Ja pie**ole!!! czy ja pisze ze taki chce zalozycjak czytacie to uwaznie , pisale ze zakladam nowyz znowym lancuszkiem rozdzadu.Czy lancuszek trzeba zmnic , niewiem dmucham na zimne,Moje pytanie jest stad ze jak dzwonilem po serwisach to oferowali mi regenerowane.Czasmai latwiej odpowiedziec na pytanie jak filozofowac :Dmam n adzieje ze nikt sie nieobrazil.rad3k silnik pracuje juz ladnie to jesy inwestycja w przyszlos,jak robie to teraz wszystko co mozna (jak jest choc min potrzeba) niemam ochty w przyszlym roku cokowiek tam grzebac. Dodam jeszcze inaczej , chce abyscie tu podyskutowali o napinaczach i ew regeneracja a w szczegulonosci o olejowych(wszystkich juz) !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 To tak samo jak z regeneracją prezerwatyw. NIE NADA. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 10 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Noo to powiem ze teraz stracilem zaufanie do niejednego warszatu.Na 5 warszatow (salonow) z ktorymi sie kontaktowalem, 4 z nich regenerowaly (cena ok 250zl) i tylko jeden od samego poczatku upiera sie ze sie nieda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 ...jak wiekszosc rervisow, juz kiedys o tym pisalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi