KaZiK Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Ja bym nie radził lac hipolu bo niszczy sprzęgła tylko lux 10.PS: pchaj do skutku napewno kiedyś zapali :D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Ja bym nie radził lac hipolu bo niszczy sprzęgła Pierwszy raz o czymś takim słysze ... To prawda, co ten kolo pisze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 no właśni pierwszy raz słysze://// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Ja bym nie radził lac hipolu bo niszczy sprzęgła Pierwszy raz o czymś takim słysze ... To prawda, co ten kolo pisze ? Zeus, ty mnie jak zwykle wprawiasz w swietny humor :lol: Udzielaj sie czesciej, bo cos ostatnio mam kiepski nastrój :lol: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 nie no greedo sory ale ja też pierwszy raz o tym słysze,..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Ja bym nie radził lac hipolu bo niszczy sprzęgła Żart jakiś?? Co do odpalenia to iskra jest? Paliwo przy gaźniku? Ostatnio jakiś łepek przylazł do mechanika bo niemugł odpalić motoroweru, okazało się że zapchał się kranik :D:D Sprawdź jeszcze czy linka od sprzęgła nie jest zbyt naciągnięta, olej raczej nie jest w stanie uniemożliwić lub pogorszyć działania sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 chyba że wyskoczyła ci sprężyna ze sprzęgła co raczej nie jest możliwe ale w ostateczności mozesz to sprawdzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Zeus, ty mnie jak zwykle wprawiasz w swietny humor Udzielaj sie czesciej, bo cos ostatnio mam kiepski nastrój Co w tym było takiego zabawnego, bo ja nic takiego tam niewidze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZiK Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Hipol niszczy okładziny korkowe w sprzęgle. Bardzo dziwne że o tym nie słyszeliście. Mi sie sprzęgło spieprzyło przez hipol w ogarze (a tak właściwie to nie do końca się spieprzyło, tylko uszkodziło).PS: róbcie jak chcecie ja hipolu lać nie bede bo to jest syf (zresztą lux 10 to też syf.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Hipol niszczy okładziny korkowe w sprzęgle. Bardzo dziwne że o tym nie słyszeliście. Mi sie sprzęgło spieprzyło przez hipol w ogarze (a tak właściwie to nie do końca się spieprzyło, tylko uszkodziło). PS: róbcie jak chcecie ja hipolu lać nie bede bo to jest syf (zresztą lux 10 to też syf.)Dosc dziwna teoria :D. Ja o Hipolu nic zlego raczej nie slyszalem. Moze Ci sie opinie o MIxolu z Hipolem pomylily? Pozatym moze zle uzywales sprzegla lub miales zle wyregulowane i sie ciagle slizgalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZiK Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Mixolu z Hipolem jeszcze nie myle :D Sprzęgło było dobrze wyregulowane i się nie ślizgało.Okładziny cierne nie były tak bardzo zużyte ale korek zrobił sie "dziwny" tak jak by go ktoś rozmoczył i potraktował ostrym narzędziem :DA zresztą mniejsza z Hipolem.PS: Jak odpalisz to daj znać :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Dobre stary...podobnej bajki jeszcze nigdy nie słyszałem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZiK Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Mżę nie tyle co niszczy co się nadaje chyba tylko do frytek :(:(:D:DHipol jest i tak do bani...A zresztą już mniejsza z tym ^&*&^%^&* Hipolem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Słuchaj hipol to jest olej przeznaczony do motorynek ogarów i tego typu sprzetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZiK Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Ale i tak jest do dupy :twisted: Jak po sezonie go wypuścisz to wypłynie sama piana :(PS: To jest olej do frytek :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi