Aśka Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 bożesz ty mój!ale marudzicie :( jak sie ma legitymację studencką to się wchodzi za dyszkę.hihi ja byłam w niedzielę i podobało sie bardzo :( kolorowo,lśniąco i ogólnie fajnie :( no i wzruszające były dzieciaczki,które próbowały wzdrapać sie na jakiś motocykl,ale były zbyt malutkie,żeby im się to mogło udać i rodzice musieli przybywać z pomocą.gdyby moi rodziciele tak robili(zamiast opieprzac mnie,że nie ma mowy o motocyklach,bo sie zabiję.hehe)to już dawno miałabym prawko i motocykl;) do tego spotkałam moja miłość i wcale nie chciałam z niej schodzich. no i wciśnięto mi plakat z autografem pana Grandysa.to bardzo miłe z ich strony :( jedyne co mi się w tej całej wystawie nie podobało to to,że na nic mnie nie będzie stać przez najbliższe kilka lat.... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Honda pokazała się naprawdę z dobrej strony - nie dość' date=' że pokazali fajne modele, np. limitowaną CBR1000RR , to jeszcze wyszedłem obładowany toną katalogów :-). Pozdro, Pawel[/quote'] A ja zabrałem smycz pięknej Pani w czarnej czapce HONDY :( Teraz wszyscy na Malowniczą i idziemy kupować nowe, "wysiedziane" z popsutymi pompami hamulowymi motocykle :( Z tego co mi powiedzial jeden z pracowników Hondy, firma ma w swoich standardach możliwość jazdy testowej na wszystkich modelach motocykli. Będę czakał i na pewno nie odpuszczę jazdy nową VFR 800 i Hornetem 900 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 do tego spotkałam moja miłość i wcale nie chciałam z niej schodzich. I to tak przy wszystkich ,na targach ? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 do tego spotkałam moja miłość i wcale nie chciałam z niej schodzich. I to tak przy wszystkich ,na targach ? 8O Zajcu .. nie łap za słówka :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 do tego spotkałam moja miłość i wcale nie chciałam z niej schodzich. I to tak przy wszystkich ' date='na targach ? 8O[/quote']tak!tak przy wszystkich!i to nawet 2 razy!i musze przyznać,że było cudownie :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramis1986 Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Moje wszystkie zdjęcia znajdziecie na: http://members.lycos.co.uk/aramis1986/ Resztę pamięci zajęły mi filmiki (pamięci mi brakowało). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 jakby ktos byl zaintesresowany to maly filmik z imprezy: http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_spo..._tekst&p1=20521 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Abstrachując od ceny biletu, ktora wydala mi sie faktycznie nieco za wysoka, szczegolnie dla niektorych, wystawa byla dosc fajna!Fakt ze wiekszosc motocykli i tak juz znalem, to zawsze jest to miejsce gdzie mozna spotkac interesujacych ludzi i znajomych z klimatow motocyklowych, nawet z dosc daleka (w tym roku tez mi sie udalo spotkac Etera z Krakowa), szkoda ze innych nie bylo.Atmosferka dzieki naprawde chetnym do pozowania i w wiekszosci milym dziewczynom byla cool. Sama przyjemnosc.Jesli chodzo o scisk, to jest to wina raczej zbyt malej przestrzeni wystawienniczej, a to ze nie wszyscy łazili w skórach i mieli ogorzala od wiatru twarz, to nie znaczy ze nie maja prawa byc na takiej wystawie. W koncu wlasnie dzieki takim ekspozycjom laicy lub ludzie ktorzy poszli z ciekawosci moze zmienia swiatopoglad, a nawet złapią bakcyla motocyklizmu (szczegolnie na to podatne sa dzieci). Pamietajcie czym skorupka za mlodu nasiąknie.....!Dlatego nie wypowiadalbym sie w tonie negatywnym na ten tlok w hali, tzn ze motocykle staja sie coraz bardziej popularne i moze zmieni to podejscie ludzi ktorzy dotad nie mieli z nimi kontaktów.W koncu wiekszosc ludzi (w swej ciemnogrodzkiej nieświadomości) traktuje nas jako "dawców" hyhyhy :twisted: nie rozumiejac czemu jezdzimy i narazamy sie, mimo zagrozeń ze strony raczej innych uzytkowników dróg.Jesli dzieki takim wystawom wiecej ludzi sie nawroci, jestem gotow cierpiec tlok i gorac w hali! PozdrawiamDual :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Piatek byl zdecydowanie lepszy, a i ludzie stojacy w kolejce byli w sobote chyba bardziej zadowoleni niz w roku 2004 :D . Ogolnie w tym roku bylo wiecej miejsca, zabraklo niestety BMW. Szkoda ze w halach nie ma klimatyzacji, no i szkoda chyba czasu i sily na te "tanczone" pokazy mody :lol: . Jak dla mnie, gwozdziem programu bylo stoisko Yamahy z wystawiona cena MT01 Stage 1 w cenie podstawowego modelu... i niemoznosc udzielenia przez pare osob w "koszulkach yamhowskich" info, ile tak naprawde Stage 1 kosztuje 8) . Kogo oni tam stawiaja na tych targach? No ale moze do niedzieli juz sie dowiedzieli :lol: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi