Stelmach Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam, Zamierzam kupić sobie kurtkę firmy Roleff.http://www.akcesoriamotocyklowe.pl/product...products_id=200 Czy warto kupić w ogóle ciuchy tej firmy czy może jednak polecacie coś innego?? Nie mam porównania do innych bo to moja pierwsza kurtka. Moze wiecie jak z jakością?? Ewentualnie wady i zalety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Tema stary ale ja kupiłem zonie kurtkę Roleff i złego słowa nie mogę powiedzieć. Użytkowaliśmy ją w różnych warunkach i jest cała nic, nie cieknie, nie pruje i nie rozpada. Sam sobie teraz też kupuję rolefa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 trochę off top, mam do sprzedania kurtkę Roleff RO 801 szaro czarna, tekstylna raz założona, bez przetarć jak nowa cena to ok. 500zł do dogadania :icon_rolleyes: o zdjęcia proszę pisać na priva stan kurteczki jak z fabryki naprawdę polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 www.mm-motocykle.pl z tego co sie orientuje oni handluja reloffem...rowniez na allegro... mozna na nich trafic na bazarach... ja kupilem od nich buty STUFF... wiec za bardzo o reloffie wypowiedziec sie nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) ROLEFF Textiljacke, ma ktos? Interesuja mnie opinie, zastanawiam sie nad ta kurteczka do malej turystyki dla mojego plecaczka. Moze jakies inne modele Roleffa? Pzdr. Edytowane 30 Stycznia 2008 przez Zbig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 http://www.moto-kaski.pl/ roleff także tutaj Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jun_dymek Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Witam Czy ktoś miał do czynienia z ubraniami tej firmy? Jak wrażenia? Opłaca się kupić czy lepiej troszkę dołożyć i wybrać Modekę? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 jeździłem w tej kurtce pozyczonej na jakieś 2 miechy. Fajna ciepła kurtka ( wtedy była zimna jesien) i bardzo fajnie było ciepełko itd. nie wiem jak sie sprawuje w lecie. Nie krepuje ruchów, nie przeszkadza. Mi sie podobała, on za nią dał ok. 400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek88888 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Dużo o tych kurtkach wam nie powiem, ale wydaje mi się na coś w miarę za tą kasę :buttrock: A tak pisze tego posta żeby pokazać jaka fajna jest przecena jeśli ktoś zamierza kupić tą kurtke i jest ktoś nie za duży :buttrock: http://www.akcesoriamotocyklowe.pl/product...products_id=177 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Ja mam spodnie roleff'a, szalu nie ma ale sa ok, moze troche za cieple w lecie, materialy dobre, nic sie nie pruje, zaliczyly 2 gleby na asfalcie i kilka w terenie i sie spisaly, dobra wodoodponosc. Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jun_dymek Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Ja mam spodnie roleff'a, szalu nie ma ale sa ok Który masz dokładnie model spodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi