data7 Opublikowano 9 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 no to ja jestem chetny [email protected] :) a NW to yyyy, wykupuje sobie jakos gdzies ? czy przed impreza czy jak ? nie orientuje sie w tej sprawie, bo nigdy nie interesowalem sie tym szczerze :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Wystarczy chyba dokupić NW do standartowej polisy OC - chyba że moto jest rejestrowane na kogos innego wtedy NW trzeba wykupić niezaleznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Wystarczy udać się do najbliższego punktu Powszechnego Zakładu Udręki, lub innych ubezpieczycieli. Powiedzieć panience o co chodzi, tylko bez ściemy, opłacić polisę na czas trwania imprezy i po kłopocie. Koszt trzydniowej polisy nie powinien przekroczyć 30 zł. Zazwyczaj motocyklistów którzy deklarują udział w rywalizacji sportowej oceniaja tak samo jak kaskaderów, lotniarzy, lub jeźdźców konnych, dlatego tak drogo. Jeżeli zadeklarujesz udział w imprezie mniejszegi ryzyka niż impreza motocyklowa, to w razie wypadku na motocyklu (odpukać), będą problemy z odszkodowaniem. Pozdrawiam. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 9 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 ok, czyli bedzie dobrze:) kuba, podeslesz ten regulamin ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 to ja pojade w zależnosci od terminu bo musialbym pozałatwiac sprawy zwiazane z rejestracją a to mi troche zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 data7 czy byłbyś tak miły i zapodał linka do filmiku z tej imprezki, nie wiem jak inni ale ja z chęcią oglądne co tam się dzieje 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 to ja pojade w zależnosci od terminu bo musialbym pozałatwiac sprawy zwiazane z rejestracją a to mi troche zajmie termin jest już ustalony : 14 - 15 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 dla zainteresowanych podaje linka z opisem imprezy, jest tez kilka fotek ;) http://www.motocyklskuter.pl/numer/5/mamry..._challenge.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredikson Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Będę leciał z kumplem z Wawy. Motocykle na przyczepce. Czy ktoś jeszcze leci w tamtym kierunku. Ruszylibyśmy w piątek wieczorem, małe piwko i ognisko integracyjne a w sobotę zabawa w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Gdy wszystko ze sprzętem będzie ok, no i w szkole nie przewidzą żadnych egzaminów to byłbym chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 malo miejsc zostalo, dzwonic albo jechac do organizatora wiara bo przepadnie. ja bylem osobiscie, kasy jeszcze nie wplacilem, wiekszosc osob na pozniej platnosci przelozyla :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi