data7 Opublikowano 9 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 no to ja jestem chetny confzero@o2.pl :) a NW to yyyy, wykupuje sobie jakos gdzies ? czy przed impreza czy jak ? nie orientuje sie w tej sprawie, bo nigdy nie interesowalem sie tym szczerze :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Wystarczy chyba dokupić NW do standartowej polisy OC - chyba że moto jest rejestrowane na kogos innego wtedy NW trzeba wykupić niezaleznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Wystarczy udać się do najbliższego punktu Powszechnego Zakładu Udręki, lub innych ubezpieczycieli. Powiedzieć panience o co chodzi, tylko bez ściemy, opłacić polisę na czas trwania imprezy i po kłopocie. Koszt trzydniowej polisy nie powinien przekroczyć 30 zł. Zazwyczaj motocyklistów którzy deklarują udział w rywalizacji sportowej oceniaja tak samo jak kaskaderów, lotniarzy, lub jeźdźców konnych, dlatego tak drogo. Jeżeli zadeklarujesz udział w imprezie mniejszegi ryzyka niż impreza motocyklowa, to w razie wypadku na motocyklu (odpukać), będą problemy z odszkodowaniem. Pozdrawiam. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 9 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 ok, czyli bedzie dobrze:) kuba, podeslesz ten regulamin ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 to ja pojade w zależnosci od terminu bo musialbym pozałatwiac sprawy zwiazane z rejestracją a to mi troche zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 data7 czy byłbyś tak miły i zapodał linka do filmiku z tej imprezki, nie wiem jak inni ale ja z chęcią oglądne co tam się dzieje 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 adam87 napisał: to ja pojade w zależnosci od terminu bo musialbym pozałatwiac sprawy zwiazane z rejestracją a to mi troche zajmie termin jest już ustalony : 14 - 15 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 dla zainteresowanych podaje linka z opisem imprezy, jest tez kilka fotek ;) http://www.motocyklskuter.pl/numer/5/mamry..._challenge.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredikson Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Będę leciał z kumplem z Wawy. Motocykle na przyczepce. Czy ktoś jeszcze leci w tamtym kierunku. Ruszylibyśmy w piątek wieczorem, małe piwko i ognisko integracyjne a w sobotę zabawa w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Gdy wszystko ze sprzętem będzie ok, no i w szkole nie przewidzą żadnych egzaminów to byłbym chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 malo miejsc zostalo, dzwonic albo jechac do organizatora wiara bo przepadnie. ja bylem osobiscie, kasy jeszcze nie wplacilem, wiekszosc osob na pozniej platnosci przelozyla :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi