Luk Opublikowano 24 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 Witam! W koncu sie zebralem i prawie wszystkie artykuly (brakuje kilku z 2002 roku, jakby ktos dysponowal to niech rzuca do uploadu) leza na FTPieftp://mz:[email protected]/Tech_stuff/Tomasz_Salek(calosc zajmuje 100MB) pozdr.Luk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Mistrzostwo !! Zawsze chciałem mieć jego artykuły. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Mistrzostwo !! Zawsze chciałem mieć jego artykuły.Przydaloby ci sie poczytac. Moze wtedy nie zrobilbys takiego gówna z tego ogara Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Przydaloby ci sie poczytac. Moze wtedy nie zrobilbys takiego gówna z tego ogaraGówno robie w kiblu. Masz swoje zdanie na temat mojego motorka i mnie to cieszy. Nie ważne jest dla mnie czy komuś sie podoba czy nie. Ja robie to tylko i wyłącznie dla siebie. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Luk mógłbyś sprawdzić jeden link bo nie działa. Aktykuł: "4 KM z silnika S-38 czyli jak z Komara zrobić ?ciganta" Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 A ja nie moge przeglądać witryn ftp:/ mam explorera i nie chce moze macie gdzies jakis programik do przeglądania ftp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 google -> flashfxp (polecam), lub total commander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theBald1 Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Ewentualnie wolna (chyba na licencji GNU) Filezilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 26 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Luk mógłbyś sprawdzić jeden link bo nie działa. Aktykuł: "4 KM z silnika S-38 czyli jak z Komara zrobić ?ciganta" U mnie jest wszystko ok. A ja nie moge przeglądać witryn ftp:/ mam explorera i nie chce moze macie gdzies jakis programik do przeglądania ftp? Explorer sie nie bardzo nadaje do przegladania FTP, poniewaz sie czesto kaszani. Osobiscie polecam Total Commandera. pozdr.Luk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 No ściągnąłem sobie tego TC i jak klikam na ikone FTP (u góry) i nowe połączenie to co mam tam powpisywać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 27 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 No ściągnąłem sobie tego TC i jak klikam na ikone FTP (u góry) i nowe połączenie to co mam tam powpisywać??? sesja: mznazwa hosta: luk.ds.pg.gda.pl uzytkownik: mzhaslo: mz reszte pol zostawiasz pusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 NO i mam pisze Ściąganie i nizej pobież katalog moja prędkość to tylko 64klbs i czy długo tak będzie i skad mam wiedziec ile czasu jeszcze zostało (sory za głupie pytania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 27 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 NO i mam pisze ŚciąganieNo i git.i nizej pobież katalog moja prędkość to tylko 64klbsCo zrobic. Takie masz łącze.i czy długo tak będzie i skad mam wiedziec ile czasu jeszcze zostało (sory za głupie pytania).Przelicz sobie. ;) pozdr.Luk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi