WSR Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Witam!!chciałbym kupić kombinezon używany, na nówkę raczej nie stać mnie :/ (tani i dobry :) )gdzie szukać w poznaniu ?na motobajzel, nawet nie mam zamiaru zaglądać, jeśli następny wjazd będzie taki drogi :D pozdrawaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 kiedys ciuchy uzywki byly w Moto Centrum na Glogowskiej ,ale daaawno temu tam nie bylem, nawet nie wiem czy to jeszcze istnieje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Witam!!gdzie szukać w poznaniu ?na motobajzel, nawet nie mam zamiaru zaglądać, jeśli następny wjazd będzie taki drogi :) zapomnij. Albo motobajzel, albo pozostaje szukanie po Allegro i innych tego typu. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 A ile chcesz przeznaczyc na ten kombinezon - moj kumpel ma do sprzedania bardzo fajny kombinezon - kupil go rok temu i bardzo malo uzywał - ale zapłacil za niego cos kolo 2800 wiec pewnie sprzedaz za połowe ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Ja proponuje www.ebay.de lub www.ebay.com tam znajdziesz kombi uzywane za grosze czasami zdarzaja sie nowe w bardzo dobrych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 21 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 niemieckiego ni w ząb nie kumam (tylko francuski i angielski) a na kombinezon to 1400 na pewno nie przeznaczę, czyli na prawdę, będzie trzeba pojechać na wiosenną edycję... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 w poznaniu to nawet na bazarze jest ciężkofakt-w motocentrum na głogowskiej mieli kiedyś (dawano tam nie byłem)używki ale ceny nie były zbyt atrakcyjnenatomiast na bazarku we wrocku jest kolo ze stoiskiem z samymi używkami i ma w miarę dobre ceny Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 niemieckiego ni w ząb nie kumam (tylko francuski i angielski) a na kombinezon to 1400 na pewno nie przeznaczę, czyli na prawdę, będzie trzeba pojechać na wiosenną edycję... :/ Ja tez nie kumam niemieckiego a kupilem pare rzeczy na ebay.de - w 90% przypadkow mozesz dojsc do tego co jest sprzedawane po zdjeciach, a po angielsku dogadalem sie z kazdym wystawiajacym na ebay'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 niemieckiego ni w ząb nie kumam (tylko francuski i angielski) a na kombinezon to 1400 na pewno nie przeznaczę, czyli na prawdę, będzie trzeba pojechać na wiosenną edycję... :/ Dobry nowy kombinezon zaczyna sie od okolo 2500 - chyab ze chcesz kupic takie "pseudo " kombinezon bez porządnych protektorów to u zywke dostaniesz poniezj 1000 ( nawet za 500 mozna trafic ) ale raczej polecał bym bazar niz ebuy bo kombinezon trzeba przymierzyc a poza tym na bazarze zawsze mozna potragowac sie troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 niemieckiego ni w ząb nie kumam (tylko francuski i angielski) a na kombinezon to 1400 na pewno nie przeznaczę, czyli na prawdę, będzie trzeba pojechać na wiosenną edycję... :/ Dobry nowy kombinezon zaczyna sie od okolo 2500 - chyab ze chcesz kupic takie "pseudo " kombinezon bez porządnych protektorów to u zywke dostaniesz poniezj 1000 ( nawet za 500 mozna trafic ) eno, bez przesady. Nowe AMX mozna juz dostac za ok. 1,5kzl, a uzywki ponizej tysiaca. Nie jest to moze szczyt jakosciowy i stylistyczny, ale komplet twardych i grubych protektorow posiada, a to najwazniejsze. Latam w takim kombi trzeci sezon i nie narzekam, choc wiadomo - mozna sie doczepic paru rzeczy. Zreszta - kombinezonow typu "low budget", czyli tak do 1500 jest calkiem sporo, wystarczy popatrzec po katalogach albo poszukac dokladniej. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 na motobajzel, nawet nie mam zamiaru zaglądać, jeśli następny wjazd będzie taki drogi :) No 7zł to chyba nie tak dużo :?: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 Na ebayu mozna wychaczyc NOWY kombi alpinestars za ok 500$ (ok 1500 pln)a przymierzyc dany model mozna gdzies w sklepie :) Ja kupilem spodnie (track Pants) i kurtke skorzana (Dyno) Alpinestars za ok 570$ a nie szukalem czegos super taniego tylko to co mi sie podoba 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 22 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 ja wim, czy 10 to tak mało, żeby się pokręcić i stwierdzić, że nic nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi