adi Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 WitamGratuluje zakupu,znam to zaebiste uczucie gdyz od jesieni mam w garazu(teraz w serwisie)to samo i tez jest to moj pierwszy sprzet(wczesniej tylko rower)przywiozlem go z pod Krakowa bez prawka w temp. 0 stopni i mimo to ze szczescia bylo mi goraco jak cholera.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaryPL Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Gratuluje!!!!wiem co czujesz....zycze smigania bez niespodzianek...traktuj ja z szacunkiem :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Oby ten Twoj rozsadek Cie nie opuscil, i zebys mogl sie jeszcze dlugie lata cieszyc motorami (tym i nastepnymi).Szerokiej drogi i gumowych drzew. SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 to ja też się dołączę do gratualcji :P:):P - też rozważałem kiedyś zakup "jaja" ale wybrałem mocniejszą siostrę :twisted: :twisted: pees. ale mam taką radę jeżli to twój pierwszy poważny sprzęt to proponuje odpuścić sobie jazdę w takich warunkach jak na twoich fotkach :!: -wiem, że ciężko sie powstrzymać :twisted: - ale szkoda by było zaliczyć jakiegoś przedsezonowego szlifa nie nacieszywszy się jeszcze maszynką :!: Pozdrawiam Turek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Bol Opublikowano 21 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Turek:Warunki do przejażdżki były wyśmienite! Słonko świeciło, asfalt nawet nie czarny ale wręcz suchy... tylko na zdjątkach tego nie widać, bo nam pod akademikiem (a tam były robione fotki) nie odśnieżają i dlatego leży tam śnieg (a w zasadzie lód). Jednak powstrzymuję sie o ile mogę :) Dziś miałem ochotę się przejechać ale kumple wybili mi to z głowy :P Jednak nie wytrzymałem i przynajmniej sprzęt w garażu przepaliłem :twisted: Po tym machnąłem pare pifków w Menel's Garage o ogólnie było zaebiście. Zobaczymy jaką pogodę jutrzejszy dzionek przyniesie.Pozdrawiam.>> JaBol << Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 nie odśnieżają i dlatego leży tam śnieg (a w zasadzie lód). Własnie, wystarczy metr drogi oblodzonej i leżysz! wczoraj sie o tym przekonałem, dobrze że mialem plastiki posciągane, snieg był jeszcze na tym lodzie więc zamortyzował troche, a toczyłem się jakieś 5 km/h max! Przednie koło poszło w lewo tylne też i z 200kg nie wygrałem. :) Postanowiłem poczekać do "wiosny" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 No to gucio. Do zobaczenia na Zaspie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 Panowie, pamiętajcie jednak, ze są DWA najszczęśliwsze dni w życiu mężczyzny: Dzień pierwszy - nabycie ukochanego pojazduDzień drugi - sprzedaż tegoż pojazdu P.S. Jest to pewien schemat, zazwyczaj sprzedajemy po to by nabyć kolejny więc mamy szanse na większą liczbę szczęśliwych dni w życiu :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Bol Opublikowano 22 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 Gregor:Niestety jeszcze przez ok. pół roku będę w Wawie więc raczej na Zaspę w najbliższym czasie nie podjadę :P no chyba, że podczas urlopu... ewentualnie w siakiś łikend :) Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 Witam i gratuluję. Prawie rok temu byłem w podobny sposób " :lol: napakowany adrenaliną" :lol: wiążącą się z moim moto. Pamiętam doskonale. Ale było fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio.S Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 Witam gratulacje ten motocykl wlaśnie jest moim (i mam nadzieje do spełnienia) marzeniem :). Według mnie jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 ja dzisiaj czuje to cy w walentynki. wlasnie od dzis jestem posiadaczem(po 2 latach przerwy,poprzednia kawa kz 1100 padla trupem) zzr 600. i tak jak ty nie moge sie doczekac cieplych i suchych dni. do zobaczenia na asfalcie Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi