zalmen3 Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Ja zawsze jestem i w sobote i w niedziele i raczej nie pamietam, zeby jakos sie to wszystko roznilo - ani mniej ani wiecej stoisk... moze po poludniu w niwdziele juz sie zwijaja, ale tak kolo 10.00 to spokojnie jeszcze wszyscy sa ;)Na ten bazar tez lece obowiazkowo, bo chce kupic ciuszki i kask dla plecaczka i moze jakies klamoty do maszynki... a jak wystarczy kasy to moze i cos dla siebie :lol: Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 ja będę na bank ale jak już mówiłem mam budę i nie wiem jak uda mi się wyrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 18 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 Panowie, proszę iść spać bo z rańca trzeba na bazar wstać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Marca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 Se lekko wypiłem i rano będe spał zamiast szlajac się po deszczu :DAaaaaaale wpadne :lol::lol:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 W jakim deszczu? Jest slonecznie, calkiem ladnie :D Urwe sie z pracy na chwile i tez wpadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 Hehe zajc zobacz sobie o ktorej to Dominik pisal :D a jak sie jest w stanie spozycia to sie rozne rzeczy pisze, ciekawe czy w koncu wstal na bazar heh :D . A co do samego bazaru - BYLISMY ! Bylo nawet ok pogoda nie najgorsza wazne ze nie padalo no i moglobyc z 10 stopni. Zrobilo sie na stadionie straszne bloto i troche ciulowo sie chodzilo :? . Poza tym uwazam ze bylo bardzo fajnie !! Stoisk bylo dosc duzo, duzy wybor a szczegolnie cichow. Ja kupilem buciki gaerne za 60 dyszek, kierunek za 25 i trzy "motocykle" za 5 zyli. Bazar mi i moim kumplom sie bardzo podobal, i juz po raz czwarty wrocimy do poznania 20-21 maja (z tego co pamietam) na nastepny bazarek, a wczesniej jak sie uda to na rozpoczecie sezonu w posenie. Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 19 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 No i po bazarze :D Dość fanie, ładniutka pogoda a ja kupiłem sobie kurteczke :D I zaraz wychodzę ją testować Pozdro P.S.: siedziałem sobie przy stoisku z kiełbachą myśląc że spotkam jakiegoś forumowicza ale tam dość głośno metal leciał i sobie odpuściłem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Ja przeszłem cały dookoła z 4 razy i nie znalazłem plastiku do DT :D Lewe były... ale prawego jak na złość nie , jade jeszcze dzisiaj możee coś wyrwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Wszyscy zadowoleni z bazaru ale pomijacie temat spotkania przy gastronomii o 13 !!Czekalismy na Was z Pawlem pol dnia i nic... tacy to z Was koledzy, jak zobaczycie stoiska to zapominacie o ludziach - dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 tez bylem i nikogo za bardzo nie widzialem ale pomijam fakt ze myslalem ze to o 12,ale za to grzaniec byl w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 21 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Ja też byłem około 12 koło gastronomii, wiedziałem że spotkanie o 13 miało być ale kumpel juz musiał jechać więc nie czekałem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi