aker Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zwykła zielona karta jest wazna' date=' [/quote'] Jeżeli na niej Ukraina jest wpisana, to jest ważna. Ja ubezpieczam motocykl w Warcie i tam trzeba wykupić inną zieloną kartę - tzw Warta Wschód. Nie wiem jak jest u innych ubezpieczycieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 OC na motocykl najtansze jest w PZU - 40zł przy pełnej 60% znizce płace na rok. A zielona karte mam za darmo oczywiscie jest na niej Ukraina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Bullson powinienes wystepowac w reklamie PZU.Gdybys to z obowiazkowym usmiechem powiedzial - od razu polecialbym i kupil OC w PZU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ale faktycznie w PZU jest na karcie Ukraina i jest to za darmo - juz rozmawialem z agentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ale faktycznie w PZU jest na karcie Ukraina i jest to za darmo - juz rozmawialem z agentem.No wlasnie, wiec sie nie czepiaj. Ale auta nigdy nie ubezpiczam w PZU-duzo taniej jest w Generali lub w Trygu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 ja sie nie czepiam tylko gratuluje sprytu. a samochod w np. generali, tez z auto casco? nie robia potem problemow z wyplata odszkodowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 nigdy nie wykupilem autocasca, tak wiec nie wiem jak z tym jest. Wiem tylko, ze na kraj za wschodnia granica ciezko ubezpieczyc pojazd od kradziezy-chcialem tak zrobic gdy jechalem do Rosji i Gruzji, ale nikt nie oferował ubezpieczen na te kraje-tak traktuja klientow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Jak sytuacja Panowie? Opanowana? Mnie szef urlop podpisal. Co jak co, ale szefa mam w deche. Pelen szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Jak sytuacja Panowie? Opanowana? Mnie szef urlop podpisal. Co jak co, ale szefa mam w deche. Pelen szacunek. A któż opanuje żywioł :mrgreen: ??Szczegóły na pw :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Kierunek Lwów obrali:akerpiocho2miro_N Jeśli byłby ktoś zainteresowany, to na granicy (jeszcze nie wiem,Medyka, czy Korczowa) zamierzamy być w czwartek, 05.05.2005, ok. 13-tej. Jeśli ktos chcialby urozmaicić sobie podróż, to pod Krakowem mamy metę ze środy na czwartek :) , ale akces zgłaszać proszę jedynie do jutra, do 14-tej. Muszę potwierdzić ilość osób. Poza wszystkimi innymi niezbędnymi rzeczami należy pamiętać przede wszystkim o:paszporciezielonej karciekompletnym ekwipunku do spania (namiot, itd.) Nie mam pojęcia, jak będzie. I tak najważniejsza jest JAZDA! ;) PozdrawiamMirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Panowie,bedzie na mokro jutro i kto wie jak dalej. Prezerwatywki na deszcz zabrac radze. Sam jutro takowa nabyc musze. Ale twardym nie mietkim trzeba byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Jade na ten zlot w sobote, bo w tygodniu nie mogę :-(Z Lubaczowa jedziemy na 4 motocykle. Pozdrawiam Przyjaciół z Ukrainy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Niech to bedzie ze ja pierwszy powiem te sakramentalne: "Ja pier...e!!!". Time of my life - mozecie mnie cytowac. I to jeszcze: Pit mowi "Bylo git!".Pozdrowienia dla Mirona co mial wczesniejszy wyjazd i dalsza droge. Mam nadzieje, ze obylo sie bez przykrych przygod i "Babcia" sie spisala.Houk. Powiedzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Bozia nie obdarzyła mnie ekspresją kojarzoną z piocho :lol: , nie mniej jednak na razie nie mogę nic innego napisać, bo dochodzę do siebie. Relacja będzie wkrótce. Wielkie dzięki dla Andrija i chłopaków z LIONS LVIV oraz grupy Biela Wieża, którzy grali jak marzenie. Tak poza tym - gościnność ukraińców jest nieskończona, a ich serca wielkie jak dzwony :lol: Powoli zastanawiamy się nad wyjazdem do Odessy 8) na Goblin Show Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Jestem, żyję i Babcia też :P Od razu w tym miejscu dzięki serdeczne dla Andriya i całej ekipy lwowskich Lionsów (nie spamiętałem wszystkich imion, a nie chciałbym kogoś pominąć) :P za zaproszenie i ugoszczenie prawdziwie od serca, po słowiańsku ;) ;) Podziękowania również dla ekip z Ternopola (Dziadek :) ) i Łucka, oraz dla Levka i Koli za wycieczkę po Lwowie :( Było po prostu super, nawet pogoda nie popsuła klimatu. Fakt, że był specyficzny :mrgreen: Aker i Piocho, cholernie żałuję, że ominął mnie sobotni wieczór (Biała Wieża ;) ) ale tylko tak technicznie mogłem dojechać ten niecały tysiączek 8) do niedzieli. To co, za rok Odessa? ;) ps.Pewnie niebawem pojawi się trochę fotek i więcej szczegółów, a jest co wspominać :twisted: Zastanawiam się, czy zdjęcia nie powinny przejść jakiejś cenzury najpierw :mrgreen: PozdrawiamMirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi