aker Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 No jak ? Znajdzie się ktoś chętny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Jestem chętny, jak zresztą od początku tego tematu :P Istnieje kilka sytuacji, które mogą wyleczyć mnie z tych chęci, ale jestem dobrej myśli. W zamyśle miałem trasę z wyjazdem w środę, nocką w Krakowie, dwa dni na Lwów i powrót. A Twoje plany? PozdrawiamMirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Noooo - mistrzu, myślałem już że będę tam musiał sam pojechać. W każdym razie ja nie mam jakichś szczególnych planów, chciałbym tylko wyjechać do Lwowa i wrócić :lol: Wszystko co się wydarzy pomiędzy tymi znacznikami na osi czasu jest obojętne :lol: Wyjazd 4.05 także mi pasuje, Kraków - jak najbardziej itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 No to do roboty! :buttrock: Ok Piotrek, nie podpisuję cyrografu :) , ale plany ustawiam pod ten wyjazd. Tak sobie pomyślałem, że może jednak zaplanować start na 3-go, to wtedy powrót byłby na spokojnie. Szczegół, dogadamy się, namiary mamy. Pomijając pogodę i inne, nie przewidziane okoliczności, pozostałe przeszkody postaram się usunąć do końca przyszłego tygodnia. Gdyby ktoś jeszcze się wybierał, niech da znać, zawsze to raźniej :flesje: ps. Którego konia ze stajni wyciągasz? ;) Tylko bez przegięć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Jak Tobie nic nie wyjdzie z wyjazdu - trudno. Ważne że się zbieramy. Jadę shadowem żeby wyrównać siły 8) . Mój flagowy sprzęt jest teraz serwisowany - toznaczy od kilku dni go rozbieram, zobaczymy co mi zostanie po złożeniu 8) [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Witam szanownych forumowiczow!Na poczontku tego sezonu we Lwowie odbediesie dwie imprezy motocykliowych.My' date=' ukrainscy motocyklisci, zapraszamy Was odwiedzic nasz kraj Termin imprezy: 4-9 maja 2005 rokuNazwa imprezy: "I INTERNATIONAL MOTO-ROCK FESTIVAL"Program:- 4-5 maja: Wjazd, rejesracja, wycieczki miastem;- 6-7 maja: konkursy, koncerty;- 8 maja: parada ulicami Lwowa, koncerty.- 9 maja: zakonczenie imprezy.Organizator: LIONS MC, LwowKontakt: Aleksandr Mironov (Digger), [email protected], +380 67 674 37 81 lub pytac tu http://motocykl.net/forum/viewtopic.php?t=40&start=0 (bez problemow mozhna po polsku, zrozumiemy) Druga imreza taka:Termin imprezy: 27 maja 2005 rokuNazwa imprezy: Urodziny "HULIGAN BIKERS LVIV"Organizator: HULIGAN BIKERS LVIVKontakt: Dmytro Kanavin (Psih), [email protected], +38 067 674 00 70 Kalendarz zlotow tu:http://motocykl.net/index.php?c=events Cześć jestem ze Szczecina.Wybieram się w tym roku na Krym ale zlot bardzo chętnie zdałoby się jakiś zaliczyć. w ogóle siemka Siwy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 To co - jest trzeci chętny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloigu Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Witam, Ja jestem chętny i to bardzo, ale nie wiem jak z urlopem.Pogadam z pryncypałem. Powiedzcie mi, czy macie ubezpieczony motocykl AC, bo nie wiem czy na taki wyjazd wykupić sobie. Pozdrawiam,Pablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 no to super ! Ja zamiast AC wożę kosę :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloigu Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 to ja sobie musze kupić takie AC;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 a jak to jest z wyjazdem moto za granice (ubezpieczenie) - do ukrainy (ktora nie jest czlonkiem ue) - trzeba zielona karte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Na ukrainę trzeba mieć "specjalną" zieloną kartę - czyli ważną na Ukrainie (standard UE tego nie przewiduje). Poza tym są pierwsze ustalenia. Ja umówiłem się z Miro w Krakowie w Srodę wieczór (4.05). Tam Mirek załątwi jakieś spanie w firmie u znajomych. W związku z tym, że bez bratania się nie obejdzie ruszamy o jakiejś normalnej godzinie w czwartek, żeby być na granicy przed 13:00. W związku z tym mam prośbę do chętnych żeby zadeklarowali gdzie się spotykamy. W grę wchodzą 3 opcje :- wyjazd w Warszawy w środę rano (godzina i miejsce do ustalenia)- spotkanie wieczorem w Krakowie 9 o nocleg trzeba zapytać Mirka, ale wstępnie jest to możliwe)- spotkanie na granicy około 13:00 Z przykrością donoszę, że nie ustaliliśmy gdizie na granicy się spotykamy, na dzień dzisiejszy wiadomo że na Polsko-Ukraińskiej :lol: . Szczegóły będą jeszcze ustalane . Walutę najlepiej wymienić przy granicy i to chyba wszystko. Generalnie podczas wyjazdu nie będziemy bić rekodu trasy :lol: a wszystko będziemy traktować z wielkim spokojem 8) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 mi by pasil wyjazd z w-wy w srode rano,pytanie - te karte zielona normalnie u ubezpieczyciele kupuje sie. i wtedy jak sie ja kupuje to nie trzeba miec tej normalnej na kraje UE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Na ukrainę trzeba mieć "specjalną" zieloną kartę - czyli ważną na Ukrainie (standard UE tego nie przewiduje). Co za bzdury. Byłem na ukrainie wiele razy (i przed wejsciem PL do UE i po). Zwykła zielona karta jest wazna, ale na niektórych przejsciach "mafai" próbuje wcisnac takie niebiesko-żółte ubezpieczenia za 20zł (zreszta cena zalezy od tego na ile dni a przede wszytskim od tego na jak bogatego wyglada zatrzymany... :roll: ) Jak juz wyjedziecie z przejscia i bedzie Was zatrzymał gościu lizakiem ale bez munduru-zreszta czasem zdazaja sie glaby w jakis dziwnych mundurach-to poprostu sie nie zatrzymujcie, a jesli sie boicie to zatrzymajcie sie ni gaszac silnika i zapytajcie o co chodzi. Jesli powie ze ubezpieczenie to krzyknijcie im spod kasku ze macie po czym "jeden i rura"!!!. Jak tak robiłem wiele razy. Ale pirwszy raz dałem sie nabrac i wybuliłem 10zł-stargowałem z 20 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 mi by pasil wyjazd z w-wy w srode rano' date='pytanie - te karte zielona normalnie u ubezpieczyciele kupuje sie. i wtedy jak sie ja kupuje to nie trzeba miec tej normalnej na kraje UE?[/quote'] No to jeszcze się konkretnie umówimy. Co do karty : właśnie byłem w Warcie i kupiłem zieloną kartę na Ukrainę i inne kraj nie należące do UE - kosztowała mnie 10 zł. W każdym razie trzeba mieć zieloną kartę obowiązującą na Ukrainie ( na papierze są wymienione kraje, w których dana karta jest ważna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi