Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Lutego 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 Jak w temacie...Dodam, że nie interesuje mnie malowanie. Ja, a zasadniczo najpierw kumpel, chce zmienic kolor wahacza i felg w KTM na pomarańczowy, ale tak by nadal widac bylo, ze to aluminium i to niemalowane.Więc jak taki kolor aluminium uzyskać?I ostatnie pytanie: czy do takiej operacji niezbędne bedzie rozplecenie szprych w kołach?Dzieki za pomoc z góry ;)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louis3 Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 Anodowane ma same zalety :- Ochronę przed korozja- Podniesienie twardoĹci powierzchni- Podniesienie walorów estetycznych- MożliwoĹć zabarwienia powierzchniAle nie wiem jak to wyglada cenowo. Warto poczytac http://anodowanie.of.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Lutego 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 Wielkie dzięki. Teraz musze dowiedzieć się coś o cenie, no i kimś kto to profesjonalnie wykona.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2005 Na alllegro ogłasz sie ktoś kto si etym zajmuje, cena 400zł http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=41688684 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 7 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2005 Biorąc pod uwagę, że w cenę wliczone są szprychy i cała robota z zaplataniem i centrowaniem - to chyba niedrogo. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi