paho Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 helo.więc sprawa wygląda tak...wczoraj przytachałem do domu jakąs wsk nieznajomych m ido tej ory kształtów...po sprawdzeniu dowiedziałem sie że to jest wsk gil...i tak....niemam pojęcia czy tam oryginalnie są błotniki białe czy rasczej tak jakby brud ny biały...lakier na nich jest w stanie zajefajnym...oprócz paru wrzodów:/...I tutaj moje pierwsze pytanie...niechce zdzierać całego lakieru tylko ponaprawiać te miejsca w których lakier odprył lub porobiły sie wrzody....Jak to zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 Przy małych rysach możesz użyć kredek takich co stosuje się przy zadrapaniach lakieru w samochodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 Czolem! Takie kredki mozna sobie w dupe wsadzic.Nic nie daja. Robienie zaprawek lakierniczych tez raczej nigdy ladnie nie wyjdzie. Zeby bylo to trwale, musisz taki babel zedrzec do golej blachy, bo na pewno pod spodem jest rdza. A wtedy juz na 90% zrobia sie progi miedzy starym a nowym lakierem. No i nie dobierzesz tak koloru, zeby nie bylo nic widac.Takze, zalezy na czym Ci zalezy.Jesli po prostu chcesz zatrzymac korozje - to rob zaprawki. A jak zalezy Ci na wygladzie, to zdzieraj caly blotnik i maluj od zera. Pozdrawiam PSOd bidy mozna kombinowac - jak jest wzer, to zedrzec np. pasek na calej szerokosci blotnika i odmalowac. Mozna sciemniac wtedy, ze taki a nie inny wyglad jest zamierzony ;).Bo jak porobisz same wzery, to beda widoczna laty i blotnik bedzie w w ciapki jak biedronka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 6 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 Teraz mi tylko powiedzcie czy błotnik w gilu był biały??? bo ten co ja mam jest taki dziwny troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 jezeli dobrze kojarze to byl wlasnie w tym modelu taki "brudny" bialy - kumpel mial kiedys taki model i tam mial czerwony bak (nieoryginal) i wlasnie takie blotniki... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 6 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 no włąsnie wygląda to na brudny biały....bak jest pomarańczowy... http://www.lodz.mm.pl/~kubab/agencja.htm Tak wygląda oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 To niejest taki brudny bialy tylko powiedzialbym ze wyplukany szary, mialem kiedys nowy blotnik w takim kolorze (tyle ze nie od Gila, bo glebszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 ten kolor błotników określano jako "popielaty" ;)Gil to ładny model, ale mi najbardziej podobały sie Kosy oraz modele "sportowe" M21 W-2 Sport i S2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 oo - dokladnie - bak jest pomaranczowy a nie jak napisalem czerwony. czyli wychodzi na to ze to jest oryginal. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 a dokładnie ten kolor nazywa sie kość słoniowa, a baki GIL-e miały z reóły żółte , pomarańczoee miały kobuzya zdięcie na tej stronie wygląda średnio orginalniepo pierwsze kolor i guma na bakui siedzenie skłedene :) Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 20 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 cooo????? siedzenie składane miał wyłącznie bąk i dudek...... po drugie jednak niemam gila po długich cyrkach ze sprawdaaniem co to mamKolor na kośc słoniową mi raczej nie wyglądawsk m21w2 te miały pomarańczopwe m06b3 również miały pomarańczowe.....więc zbyt duzo nowego nie wniosłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 A która WSKa miała wydech prowadzony górą, tak wzdłuż siedzenia? Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theBald1 Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 M06: Bąk, Lelek.M21: W2S, W2S2, Dudek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 20 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 hehe........któż to sie o wsk pyta.....Mairiank we własnej osobie:D Ma ktoś z was przekrój wydechu wsk dudek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 hehe........któż to sie o wsk pyta.....Mairiank we własnej osobie:D A, bo mi sie młodość przypomniała. Taki wydech, to była wtedy nowość! I te skladane siedzenia, i chopperowata kierownica w kolejnych WSK-ach! Wtedy to takie bym brał z pocałowaniem ręki. Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi