paho Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Elo,Mam jak zawsze problemOtóz chce sobie przywieśc z suwałk do katowic czyli około 500kmWSK DUDEK i dosyć duyżo czesci czyli razem jakieś 200-250kg.I zastanawiam sie właśnie nad transportem przez PKP.Bardzo prosiłbym kogoś o napisanie jak wyglądają warunki takiego transportu, czyli maks waga ile za złotych za kilogram ile za kkilometr albo jak to sie tam liczy.Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Czolem! W cholere zachodu, mnostwo przesiadek. Przypuszczam, ze minimum trzy.Za duo zachodu, za duzo czasu. Operacja na 24h.Juz naprawde latwiej, lepiej, bezpieczniej, szybciej bedzie przes Servisco. Pozdrawiam PSJa nie mam mozliwosci jazdy - pytales mnie via gg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 a servisco ile??Mam możliwośc że moto samochodem dojedze do wawy a w wawiezostanie wpakowany do pociągu bezpośredniego do katowic...a z katowice odebrać to pikuś OZŁOCE ludzia który mi napisze dokładne warunki i cene przesyłki 250kg trasa suwałki katowice 538km....Albo jakis link na cennik jakiegoś kuriera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Z Warszawy do Sacza moto CHART Servisciem ok 80 zł (rok temu) - trasa 450 km. najlepiej wypożyczyc fure z przyczepką lub traka i jechac samemu ;) z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Wszytko zależy od tego jak potraktuje przesyłke odbierający ją kurier. Mi za motocykl który miał przejechać 600km powiedzieli cos około 350-400zł Tu masz cennik http://www.dhl.com.pl/publish/pl/pl.high.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 http://www.dhl.com.pl/publish/pl/pl/tools/...olume.high.html tu masz DHL przelicznik z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theBald1 Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Najlepiej napisz konrety na [email protected] . Bo na ich stronie trudno się rozeznać, która usługa by Ciebie dotyczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Emila wysłałem teraz tylko czekam ile krzykną za to....aż sie boje.....a co do tego żeby samemu jechac to niemam jak....szukam ludzi po całej polsce prawie i kazdy nic niema alb oniemoże jechać:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Mi Yama jechała DHLem tak że wieczorem wyslana a rano była i płaciłem 210zł coś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 ale mi powiedz ile km ona jechała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Czolem! Z tego co ja wiem.MZtke kupil ode mnie chlopak z Suwalk. Poczatkowo mial ja wziac via DHL i mu wyliczyli cos kolo 250zl... Ale konkretow nie znam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gossy Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 Jezeli moge cos poradzic - wszystko jest kwestia jak skompresujesz przesylke - wiekszosc firm kurierskich liczy od palety Euro, staraj sie zmiescic na jej powierzchni. Za mase ok 200 kg w "Stolicy" zaplacisz okolo 150 PLN z ubezpieczeniem przesylki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 Moja Yama koło 400km jechała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 na statoilu można pożyczyć przyczepe/lawete w Warszawie a oddać w kraku, więc podejrzewam, ze jest też możliwosć zwrotu np. w Katowicach czy Rybniku. cena- nie wiem dokładnie ile, ale wydaje mi sie ze 20-50zł/24h.A co do transportu koleją - najlepiej poinformują Cię w informacji pkp. PS: Xtrvfr ostatnio (jakieś 2 tygodnie temu) wracał VFRą na kołach z wawy do kraka - dojechał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Sorki, ze taki temacik troche odkopalem, ale mam pytanie. Jak zapakowaliscie motocykl gdy go oddawaliscie do dhl (w co itp...) ? ;) Pzdr ;) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi