bahama Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Bronx : Bahama ty w nocy z PGR na lawke , tam masz duzo szparek moze w jakas trafisz hehe nie dzieki wiesz jednak nie skorzystam ;) Krasnal : Kurna dlaczego tak wcześnie, nie zdążę browarka walnąć we Wrocku, a przecież jakieś śniadanie zjeść muszę jak nie we Wrocku to pod radiostajcą jak co roku :twisted: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Krasnal jak pojdzie wszystko po dobrej mysli to sie spotykamy gdzies rpzy wylocie z WRC... :arrow: We`ll be in "touch" :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 choipaki ja moze polece w strone wrocka , trzaa wkoncu mote prztetestowac . ale to narazie taki pomysl , bo niewiem czy niebedzie jakis spraw na sobote .Jakby co to dajcie znac na pw o ktorej spodziewacie przelecei kolo opola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Krasnal jak pojdzie wszystko po dobrej mysli to sie spotykamy gdzies rpzy wylocie z WRC... :arrow: We`ll be in "touch" :twisted:Standardowo z Quadem spotykamy się na CPN-nie przy autostradzie ale i tak zatrzymujemy się na pierwszym parkingu, jakieś 2km dalej, coby kanpeczkę wcisnąć żeby pod radiostacją piwko nie było na czczo :) Mam nadzieję że do tego czasu poskładasz sprzęta. Co z Cotletem - też jedzie na swoim ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 termin zlotu zbliza sie nieublaganie :twisted: ...tymczasem dla ludzi z okolic....moznaby sie trafic wczesniej i jakies piwo chlapnac przy rozmowie...bylem dzisiaj w Bumerangu i troche ludzi sie tam zbiera ale ewidentnie brakuje tam naszych mord :clap: za tydzien znowu z Bahama bedziemy i moznaby sie w kapke wiekszym gronie spotkac...to tak w ramach PS.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 a jak :clap: mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu zobacze jakies forumowe mordy :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 dobra koniec miejsc na noclegowych.na wyrka zalapali sie:bronx tuba broda krasnal quadman browarny Bodzyn schpakoo(x2)I to wyzej to lista pewniakow co wplacila :clap:a reszta sie ociaga i ociaga i ociaga :clap:Temat zaczął dryfować i już nic nie wiem. Ile osób wpłaciło? Ile osób będzie? Jakieś ze dwie strony temu było chyba 40 osób i wyszło że miało nie być ludzi spoza forum. Jak sprawa wygląda na dzień dzisiejszy? Bo z tej listy bronx'a wychodzi tylko 10 osób :? cóś mało :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 ja jak nazbieram te 26 zeta:( to od razu wpłace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witam:) We wtorek puszczam przelewa :twisted: Na zlot moge przyjechac później niż reszta, bo mam kolokwium 16 kwietnia o 15:00 :? :? Ale bede :clap: jak sie PGR i Cotlet nie wyrobią czasowo (patrz, zaczekają na mnie:) ) to przyjedziemy w kupie :twisted: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Krasnal pokaz mi posta kiedy JA pisalem ze bedzie 40 osob !!!!Qwa niepierwszy raz to sie robi i wiadomo jak jest ... niekazdy kto napisze ze jedzie to juz tam jest ....Teraz uscisle na dzien dzisiejszy jest 13 osob (od 11 wplynela kasa) + Bronx i Tuba.To je imprezka zamknieta i niebieremy luda z poza forum ( jak ktos chce czegosc wiecej sie dowiedziec to na PW lub GG)Zoabczymy jak frekfencja bedzie wygladac w pon wt bo kilka osob zdeklarowal sie ze juz wplacilo.Najwazniejsze ze domek zaklepany ( ze 30 osob sie pomiseci spokojnie) i 10 luzek jest (juz zadne wolne:P )No to chyba tyle nie:) Piszcie kto chce ( komu na reke ) podjechac pod radiostacje a kto pod Szpile?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Piszcie kto chce ( komu na reke ) podjechac pod radiostacje a kto pod Szpile?[/b]możecie podjechać pod MBS?? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ja odrazu sie wypisalem, chociaz z krasnalem i broda i innymi chetnie bym sie spotkal, no nic narazie niedam rady, szykujcie chlopaki i dziewczyny gardla i namioty na czerwiec. MAM JUZ PLAN I TO NIEZLY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Taak.Rossenwatterparty :clap:Ode mnie kasa zapewne w poniedzialek dojdzie,bo pocztą puszczona.Będę jechał z Kielc przez Jędrzejów,Miechów,Wolbrom,Olkusz,Dobrowe Górniczą,Mysłowice,Żory.Jest ktoś na tej trasie,do kogo się można podczepić????Spotyka się ktoś u Darka jak w zeszłym roku????Bo znając życie,to ile razy byłem na śląsku,to sie zawsze kajś gubiłem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ja podjade pod radiostacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ja również a i żebyscie wiedzieli zeby pózniej nie było jakichs niedomówiem jade ja i biore kumpla juz wczesniej rozmawiałem z Bronxem, który zgodził sie pod warunkiem iz wezme za niego (kumpla) pełną odpowiedzialnośc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi