paho Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 kurde a ja gdzie jestem na liście?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 A zgłaszałeś się do Bronxa na PW :?: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 22 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Bronx a napisz czyje jest to konto :roll:Chodzi o imie i nazwisko ;) konto jest banku slaskiego :Pwiecej nietrzaod krasnala juz wplynelo:) spokojnie to nie walek , niepierwszy raz mi wplacaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 spokojnie to nie walek ' date=' niepierwszy raz mi wplacaja[/quote'] Chyba wpłacają Ci na (nowy) wałek :P 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuadMan Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Cześć, Wszystkim. - Quad ma dzis zajrzeć na 4UM i z tego co mówił to wpłaci bronxowi kasę' date=' choć na 100% nie jest pewien czy pojedzie (ale nie mówił nie 8) )...[/quote'] Melduję się. Dzięki za pamięć, zjeby. Mam nadzieję, że się zjawię, kasa właśnie poszła. Trza pająki z gaźników przegonić i szykować sprzęta :lol: :lol: :lol: . Micha mi się cieszy na samą myśl o spotkaniu z Wami wszystkimi. Nara, QuadMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 No Qad dresie jeden, masz szczęście,żes się odnalazł i nawrócił na jedynie słuszną drogę !!! Miło Cię znów poczytać i mam nadzieję spotkać w tym miejscu kaźni i deprawacji :P Pozdofka - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Normalnie MOI GOŚCIE :!: 8) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Quadman kurna dołączam się do tego co AdamS napisał... będzie odjazd na maxa :P Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Browarku może przyjedz na Crossówce porobimy jajca 8) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 PGR na razie wszystko wskazuje na to że mam do wyboru: crossa, koło (po waszemu rower) i katamarana :cry:Jak mi sprzęta nie poskładają do połowy kwoetnia to będę zły... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Darek to jedziemy na tym samym wózku bo ja jak na razie tez mam moto w strzepach i czekam na czesci.... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 kasa poszla 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netula Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Ja na zlocik niestety nie dotre gdyz bede na weselu sie bawic ale mimo wszytko zycze wam udanej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 w imieniu całego zjeb**ego stowarzyszenia forumowiczów :clap: będących na Rybniku mówie - dzieki :twisted: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Baham od dzisiejszego dnia jestes dzieckiem szatana, jestes na forum 666 dni... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi