Schpakoo! Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Oto lista osob ktora zglosila sie na Pw: (tzw pewniacy)(...ciach) Ponieważ bronx oczywiście o mnie zapomniał (oczywiście już dawno pisałem mu na priva), a ja z nawału roboty mało mam ostatnio czasu zaczytywać się w forum to nie oprotestowałem sprawy w porę. Do rzeczy: kasa poszła dzisiaj za 2 osoby. Mam zamiar przyjechać ja i kolega mój we 2 motocykle (oba moje :-)). Znam zasady jeżeli chodzi o ludzi spoza forum. Biorę odpowiedzialność pełną i myślę, że taką zasadę trzeba przyjąć. Oczywiście dostosuję się do postanowień ostatecznych - jak trzeba będzie to powiem kumplowi, żeby sobie zrobił grila w domu na balkonie i pojadę sam. No hai problema.Istnieje jednak niestety duże prawdopodobieństwo, że nie dojadę z uwagi na delykatne problemy różnej rangi. Nie będę jednak robił z gęby szmaty i mimo, że bronx mnie pominął kasę wpłaciłem. Zwrotów nie przyjmuję. Potwierdz bronx otrzymanie szmalu na privie. Gdybym nie dojechał, qrwa mać, to na pewno sobie to odbiję i Was ścignę o niedopitą gorzałę. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Schpakool, z Twoich wypowiedzi wnoszę że jesteś konkretny gość i na pewno wiele bratnich duszy na tym zlocie spotkasz.Myślę że gdybyś nie dojechał, byłaby to duuuuża strata.Mniemam zatem iż dasz radę zwalczyć delykatne problemy i niejednego browara wychylimy razem na zlocie.Pomimo oczywiście iż V4 jest dużo lepsza od V2 :D :clap: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 hehe miejcie sie na baczności teraz jestem dzieckiem szatana :twisted: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Piszę się maxymalnie:)Dopiero co się zarejestrowałem, bo mi konto zniknęło juz jakis czas temu(Hondonwaffen:) ), więc założyłem nowe.Mam nadzieję że moge wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 jasne że mozesz - ja Ci pozwalam :D :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 24 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Bahama ... YOU ARE FACKEN DEVIL ...:clap: JAK NIEZNAJDZIESZ MI W TYM ROKU KURKTKI I BOTOW TO NIEZYJESZ :DNniewtajemniczeni niemusza wiedziec o co chodzi...trza byc aby wiedziecna razie mam wplynela kasa od 5 osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Mniemam zatem iż dasz radę zwalczyć delykatne problemy i niejednego browara wychylimy razem na zlocie. Mam nadzieję, że się uda. Dzięki za wsparcie, zrobię wszystko, żebyśmy razem gardło mieli możliwość przepłukać tą ambrozją. Pomimo oczywiście iż V4 jest dużo lepsza od V2 :D :clap: Tu się nie zgadzam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Schpakool jedna uwaga do Ciebie: MOSZ QRNA BYĆ :!: :clap: Zaraz leje kase na to zje*ane konto i teraz tylko pytanie czy sie goscie wyrobią z terminami cobym nie musiał PKSem jechac na toą wielce coolturalna impresskę... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Kasa poszła.Bronx do kiedy zapisy bo Delfi się na razie zastanawia czy mu drugiej nogi nie skasujecie w stanie wskazującym :clap: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Dobra zjeby :clap: kasa wplacona , domek juz nasz:)Delfi jako pionier w zlotach naszych ma termin nieograniczony !!!:DDobra kilka kwesti organizacyjnych:zostanie podanych juz niebawem bo wlasnie musze isc sprzatac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Bronx wymaluj tam porządnie jajca co by pasowąły do koszyczka świątecznego jak pójdziesz święcić... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 zamieszczam mapke gdzie dokladnie bedzie ten pucz :clap: http://zeus.polsl.gliwice.pl/~tubapl/publi...ybnik_zalew.gif bylismy dzisiaj na miejscu z kolega Bronxem,domek jest juz nasz :twisted: miejsce na bibe w srodku idealne(gdyby nie daj boze lalo,tfu tfu( darek jako pogodynka zadbaj o to by bylo piknie:) ),ognicho nad sama woda,spanie jest :D.Parking na motorki bedzie zamykany...generalnie jest okej. spotykamy sie standardowo grupa zachod plus gliwicka i okolice pod radiostacja,godzine podamy pozniejgrupa poludnie pod szpila w rybniku,reszta samarytan pod osrodkiem wg mapki :D prosimy zatem z Kolega Bronxem o rezerwacje :D pisac do niego na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 zamieszczam mapke gdzie dokladnie bedzie ten pucz :clap: http://zeus.polsl.gliwice.pl/~tubapl/publi...ybnik_zalew.gif Pardon, ale co to jest, qrwa, Sp.Ż.REF? Pytam z ciekawości, bowiem skrót ten roz**bał mi serce :-). Można tam na jakichś żaglach polatać, bo ja żeglarz też jestem. Trochę adrenaliny na kaca by się przydałoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Czolem! Jasne - Kotwica to przystan jest :clap:Pisalem przeciez.Tam lodek i jachtow od groma stoi :D.Mam nadzieje, ze nic nie zatonie :D Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Bronx, kasiora poszła do Ciebie, a Wszystkim Zdrowych i Wesołych Świąt, bogatego zajączka i drapanych jajek - ups :oops: !!!Pozdro - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi